I går kveld hadde vi gjester til middag, og jeg spekulerte lenge over hva jeg skulle servere til dessert, for menyen var indiskinspirert, og jeg hadde egentlig tenkt å servere papadums med kokos og limekrem, men det var kul umulig å finne ingrediensene jeg trengte her i bygda, og uinspirert i matveien som jeg lenge har vært, fant jeg ut at jeg bare fikk servere en av husets favoritter, en - viste det seg - ganske perfekt blanding av søtt og syrlig, mykt og knasende, en dessert vi heretter kommer til å kalle
"Husfruas tilslørte..."
(hva som er tilslørt blir etter innfallsmetoden; tilgjengelige råvarer etc.)
...og i dag var vi også sugne på litt søtt, så da tilslørte jeg likegodt noen rester, og serverte min mann til ettermiddagskaffen... Hasselnøttis, cookie-crumbs, ristede hassel- og pistasjnøtter, bringebærcoulis...
...smakte himmelsk; i følge mannen...
Hjemmelaget bringebærcoulis...
...smaker godt, og er kjempeenkelt å lage...
... og "Husfruas karamellfantasi" pynter opp...
...ikke sant?
Litt sjokolade blir vel aldri feil i slike sammenhenger...
...egentlig bare fantasien som setter grenser her..
Ha en fin søndagskveld.
Mvh
Janna
Det så jo skikkelig proft ut.....
SvarSlettSå lekkert!!..og jeg tviler ikke på smaken;) klemmings;)
SvarSlettHvor ser det lækkert ud Janna, du er dejligt kreativ.
SvarSlettI kærlige tanker, god Søndag aften.
Så veldig godt ut!
SvarSlettI dessertmagen er det jo alltid plass :)
Det så bare utrolig, vanvittig godt ut!! :D
SvarSlett