Våren og sommeren er en tid for festligheter; konfirmasjoner og brylluper står i kø, og spesielt mai har mange fest- og helligdager, det er rett og slett Norges egen festmåned. Vi samler familie og venner rundt oss, og som oftest ved slike anledninger, serveres det mengder av god mat og drikke. Men grilling og spekemat har lett for å gå igjen på menyen; hvorfor ikke prøve noe annet, for eksempel denne deilige lille retten, som du finner på Jannas Mat,
Rask og enkel å lage, det smaker fantastisk godt, og du kan bruke ruladene som forrett, som en del av et koldtbord/tapasbord eller som en liten snack en mandag, for du; hver dag er jo egentlig en fest...
...ha en fin dag.
Mvh
Janna
...ha en fin dag.
Mvh
Janna
Jeg er helt enig med dig, Janna. Det handler om at gøre hverdagen til en lille fest. Og det er du vældig god til. Til at finde glæden i de små ting og til at gøre dine omgivelser flotte og inspirerende. Som du selv! :)
SvarSlettDin mad ser altid så utrolig lækker ud. Jeg kan næsten smage den!
Ha' en fin dag videre. Klem.
Åååå, det ser da veldig lekkert ut- og smaker sikkert like godt! :-)
SvarSlett