søndag 4. september 2011

En nydelig søndagsmorgen

Det ser ut til å bli enda en varm, flott, nydelig septemberdag her i nord. Sola skinner som om ho aldri har tenkt å gjøre noe annet, og lokker til frokost og morgenkaffe på terrassen. En mild vind stryker rundt hushjørnene og rusker i sommerblomstene som på tross av at de er på sitt vakreste nå,  lever på lånt tid. For når som helst kan nattefrostens kalde pust komme og legge sitt dødelige slør over dem, og dessverre for oss: berøve dem deres estetiske funksjon som oppmuntrende, vakre statister i livet i skogen. Men slik er livet; noe(n) kommer, noe(n) går... 
Men nå skal jeg vekke min kjære; morgenmaten venter: 
En lavkarbofrokost bestående av lapper med diverse pålegg og nymalt preskannekaffe med fløte i skal nytes før dagens dont tar til.

 Frokostbordet pa terrassen, bestående av fritt sammensatte deler fra et gammelt- nå retro- service fra Porsgrund Porselen og et tidlg Green Gate servise. Sommerlig og koselig i sin enkelhet.
Etter frokost skal noen timer tilbringes ved skrivebordet  på galleriet: Matematikkens språk skal avdekkes, tydes og forstås. Spennende og givende arbeid, synes jeg, men timene flyr altfor fort avgårde. Derfor: 
Nyt tiden og stunden, og ha en fortreffelig sødag, dere også.

Klem
Janna

6 kommentarer:

 1. Ja er vi ikke heldige med været her oppe, kan nesten ikke tro det er sant!!
  Håper dagen blir topp, Klem Anna

  SvarSlett
 2. Din kjære er heldig:) Den frokosten så virkelig god ut:)
  FAktisk vært litt sommerlig her også...
  Nyt søndagen, klem fra meg:)

  SvarSlett
 3. Hei på deg Janna, her har jeg egentlig litt blogg-off, for jeg besøk i heimen;)
  Blir sulten av å se på dine bilder, det så virkelig godt ut! Har sett at sommeren har vært god i nord, og så herlige bilder under her!
  Nyt søndagen, klem fra meg;)

  SvarSlett
 4. Så god den frokosten din så ut, ble sulten:)
  Flotte dager her nord som må nytes til fulle, ha en strålende søndag :)
  klem

  SvarSlett
 5. Dejlige ord og skøn stemning, du beskriver. Sådanne morgener er virkelig guld værd. Når man starter på den måde, kan dagen næsten kun blive god. Sådan var min og det håber jeg også, at din blev. At du fik ordnet, det du skulle og der stadig var tid til at nyde hinanden, naturen og i det hele taget!

  Nu er det aften og jeg skal læse videre i min bog! :)

  Fortæl mig lidt om lavkarbo. Det er meget stort i Norge, næsten en slags folkebevægelse. Er det så godt?

  Klem og god aften fra mig

  SvarSlett
 6. Fantastisk flott blogg:))

  SvarSlett