fredag 23. september 2011

Dagens dypdykk i klesskapet, fredag uke 2

Det er fredag igjen; hvor blir dagene av? Tida kommer i en rasende fart, ukedagene flyr avgårde - det var jo nettopp mandag!

Men det er godt, er det ikke; tiden går som regel fort når man har det bra. Hektiske dager på jobb, men jeg koser meg; jeg tør å si at jeg er så heldig å ha verdens beste arbeidsplass; jeg jobber med unge mennesker som med sin energi og ofte utrolig morsomme og inspirerende kommentarer om tilværelsens mange aspekter, får meg til å le så jeg griner. Og av og til griner jeg i glede; slik som tirsdag denne uka da elevene mine med sine flotte essays virkelig ga meg lønn for strevet. I tillegg har jeg fantastisk hyggelige kolleger, en dyktig og inspirerende rektor med vyer for vår arbeidsplass... Hva mer kan man ønske seg på jobben? 

Og hjemme venter for tiden verdens fineste, lille "klump"; en 16 måneder gammel guttunge som med sin blotte tilstedeværelse forskjønner tilværelsen for bestemor.

Til sist vil jeg bare nevne at en lammegryte putrer på ovnen; forløpig bare brunet lammekjøtt, sydende i smør og gode oljer, hvitløk og rosmarin. Hva det blir til får jeg se; kjøleskapets ingredienser får vise veien videre. I alle fall er grunnlaget for en trivelig fredagskveld lagt. Nå gjenstår det bare å vise resultatet av dagens dypdykk, før jeg ønsker dere en fin og fredelig fredagskveld.
Dette skal forhåpentlig bli en deilig lammegryte, lavkarbostyle - full av gode smaker. Foreløpig dufter den i alle fall himmelsk. Men nå over til...
fredag, uke 2:
Grått skjørt fra en butikk i Tromsø som har en fantastisk hyggelig eier, Neste Stopp het butikken før, noe annet nå, men samme hyggelige eier. Skinnstøvler fra Rikke i Tromsø, svart polo fra Bruuns Bazar, kjøpt i Oslo for fire år siden. Svarte strømper med hvite prikker fra HM, to år gamle! Belte lånt i skapet til yngste datter. Svarte armbånd fra Marc Jacobs.
Skinnjakke: kjøpt på Storslett i fjor, husker ikke merke nå, og gidder ikke gå ned og sjekke...
Ha ei riktig god helg.
Mvh
Janna

6 kommentarer:

 1. Stilig og tøft og artig antrekk!!...og den smukke kler alt!
  Enig, vi har vel en av de mest inspirerende jobber, ikke en dag er lik, og de vet å slippe de mest komiske kommentarer:O))
  Kos deg masse i kveld, det skal jeg også;)
  Klemmings;)

  SvarSlett
 2. Tøft antrekk. En skulle vært flinkere til å dykke ned i skapet, der man tror det ikke "er noe å ha på seg". Jeg har som deg verdens beste arbeidsplass og verdens beste sjef:-) Ønsker deg en flott fredagskveld :-) klem

  SvarSlett
 3. Stilig :-)


  Original Kamelrytterske, bare på Karavanseraiet.no, om gjess og jegersmenn

  SvarSlett
 4. Imponerende med alle de antrekkene du finner i skapet.....Godt at du trives på jobben og lærer er jo et utrolig viktig og ansvarsfylt yrke. Ha en nydelig fredagskveld i skogen.

  SvarSlett
 5. Flotte Janna! :) Ønsker dig og dine en nydelig lørdag i huset i skoven. Her skinner solen så fint, så tankerne falder tilbage til sensommer.

  Klem.

  SvarSlett
 6. Et skikkelig tøft antrekk. Jeg nærmest hater klesskapet mitt, burde virkelig rotet frem det bakerste og erstattet det med klær jeg faktisk LIKER. Kanskje skulle jeg benytte vinteren til et dypdykk? Takk for ideen! ;)

  Ha ei fin uke. Klem Lill-Karin.

  SvarSlett