fredag 2. april 2010

Påskestemning


Rapport fra påsken i skogen.... 

Nå er påsken godt i gang, og i dag er det igjen mildt og fint ute: 8 plussgrader, og selv om solen glimrer med sitt fravær, er det vår i lufta... Det drypper fra takskjegget, og spredt fuglekvitter høres fra furuene rundt omkring, jo, definitivt; våren er på vei!

Jeg startet dagen med å beine ut en lammestek, og nå surrer den i ovnen, godt krydret med rosmarin og timian, hvitløk, olivenolje, salt og pepper. Så nå dufter det kjempegodt i hytta, og gjestene er på vei... Servert med smørdampede mandelpoteter, pannestekte vintergrønnsaker, soppstuing og tyttebær blir nok dette å smake...Fortsatt god påske til dere alle!

Mvh
Janna1 kommentar:

  1. Hei!
    Takk for koselige ord om bloggen min! Flott at den inspirerer! Men må jo si det samme om din! Gleder meg til å følge den videre! Liker jo samme stil: klassisk med rustikk vri, og litt eklektisk som du kaller det. Kjøkkenene du viser er herlige, litt engelsk herregård (engelske kjøkken er veldig like, de blander også materialer og farger: gjerne en farge på overskap og en annen på underskapene), litt fransk touch, litt klassisk, men uten for mye krimskrams - det er helt meg!

    Må være en flott lampe dere har kjøpt! Tror ikke vi kommer til å legge så mye penger i en akkurat nå, men en dag kanskje...når ungene er større og jobber selv;)

    Fortsatt god påske-hilsen fra Mette

    SvarSlett