torsdag 8. april 2010

Mine følgere


Takk til nye følgere av bloggen min

Jeg er jo som dere vet, ny i "blogglandia" - som en av mine nye følgere kalte dette forumet- , og jeg blir kjempeglad når jeg ser at jeg har fått noen trofaste følgere av bloggen min. Det varmer et ferskt og ivrig bloggerhjerte, og ansporer meg til å skrive noe jevnlig.
 
Akkurat er det ikke så mye nytt om bygginga av Huset i skogen jeg kan formidle, ikke så veldig mange bilder etc. av vårt hus vi kan legge ut, og derfor blir jeg så enormt oppmuntret når jeg ser og registrerer at det finnes mennesker som faktisk er innom hver dag, og som synes at det er verdt det...  

Etterhvert vil det bli mye mer konkrete ting å se både bilder av og lese om her på bloggen, så jeg håper dere kommer tilbake; velkommen er dere alltid!

Men igjen: Hjertelig tusen takk for at dere kommer på besøk; legg gjerne igjen et spor - for eksempel ved å skrive en liten kommentar eller flere...Ha en fortsatt fin dag.

Mvh
 Janna

4 kommentarer:

 1. Hallooooo! Her er en følger til!
  Jeg håper du vil følge min private blogg også.
  Nå ligger bloggen din på høyre siden på Bloggedamer40+. Jeg håper du får mange bloggevenner via siden, det er jo det som er meningen med den!
  Ha en fin kveld!
  Klem,M

  SvarSlett
 2. Hei ♥

  Kjempeflott blogg da ♥ Nyyydelig bukett ♥

  Ønsker dej en herlig helg :))

  Klem fra mej ♥

  SvarSlett
 3. Takk for titten på din ferske og fine blogg :) Lykke til med husbygging, det blir nok en spennende prosess.

  SvarSlett
 4. Hei Janna!

  Er nesten daglig innom bloggen din for å les og å se de flotte bildene dine.

  klem fra ho Ellinora

  SvarSlett