mandag 19. april 2010

Mandagskos


Middag i dag den 19. april

Pannestekt torsk med rødbetsmør 
Trykk her for å komme til oppskriften. 

Foto: Janna

Fisk er tradisjonelt mye spist i Norge og det er det en god grunn for. Fisk er nemlig veldig  sunt og passer til de fleste måltider. Jeg spiser mye heller fisk en kjøtt. Min bestefar kalte meg for "Stormåsen" da jeg var barn, nettopp fordi jeg var så glad i fisk allerede da...

I dag serverte jeg en lettvint og kjempegod torskemiddag, og jeg tør påstå at det ikke tar noe lengre tid å lage mat fra grunnen av, enn å hive en Grandiosa i ovnen... 
Men OBS!
Da er det viktig å huske å ta opp fisken fra fryseren 
før du drar på jobb...

Ha en fin kveld videre.

Mvh
Janna


2 kommentarer:

  1. Heihei

    Jeg ble helt sulten av å kikke på matbildene dine! Åhh* Det nybakte brødet så bare så super godt ut, mmm..

    Legger meg til som følger og gleder meg til flere fristelser og kanskej noen oppskrifter..

    klemmer fra meg*

    SvarSlett
  2. Heisan, her var det myyye godt!ღ Nyydelig blogg!ღ
    Elsker fisk! Tror jeg må pröve den laksen litt lengre ned her jeg *nam nam* :)
    Legger meg til som fölger for her trivdes jeg utmerket godt!ღ
    önsker en flott kveld!
    Klem Anki

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar til meg, både ros og ris mottas med takknemlighet; bare slik kan jeg utvikle meg! Kanskje har du et spørsmål eller to...

Vennlig hilsen Janna