onsdag 7. april 2010

ByggeoppdateringSmå hverdagsgleder

Ja, nå er påska over, hverdagen er tilbake, og egentlig synes jeg det er godt. Det er godt å være tilbake på jobb; å treffe kolleger og elever, godt å få ting tilbake i "normalt" gjenge igjen...

Ikke minst synes jeg det er godt at påskeferien er slutt, fordi vi rett før påske fikk beskjed om at like etter påske skulle vinduene komme, og det er det vi nå ser fram i mot med stor spenning.  

 Vakkert gammelt vindu.

 Vi gleder oss altså veldig til å få se huset med vinduene inne, og spesielt gleder vi oss til å se vinduene i stua der det kommer til å bli et fantastisk, gjennomgående lys. Røstveggen mot sør består jo så si bare av vinduer fra gulv til tak, det er store vinduer mot øst, og det vil òg komme masse lys fra vinduene på galleriet - som er plassert på røstveggen mot nord. 


Gammelt, værbitt og med vakre detaljer. Akkurat slik vi liker det...

I mellomtiden går en del av tiden med til å planlegge viktige, men ikke fullt så spennende ting som hvor strømuttak, lyspunkt, etc. skal være. Elektrikeren skal komme på besøk nå i ettermiddag, for i morgen skal han begynne å bore og legge ut rør til det elektriske anlegget.

Så hverdagen er godt i gjenge, og vi går mer spennende tider i møte. Det er mye som skal skje med Huset i skogen nå framover, og alt skal finplanlegges og tenkes igjennom til minste detalj... Men vi ser fram i mot dette arbeidet med stor iver og entusiasme, og gleder oss storligen... 

Ha en fin kveld videre!

 Mvh
JannaIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar