tirsdag 21. september 2010

Resten av kjøkkenet er ankommet Huset i skogen!


Vet dokker ka; einten dokker trur de´eiller ei; resten av kjøkkenet har ankommet!!!
Det ser kjæmpeflott ut - veel - det et par ting eg aillerede ser at eg ikke e´ heeelt fornøyd med, men det går sikkert an å fikse sånn at det blir bra... satser på det... og eg trur at når dæm nu har fått nån ting på plass, og vi får sett på det hær ordentlig, tatt det i øyiensyn liksom... så kommer vi til å bli godt fornøyde!

Bildene nedenfor viser kaoset i går kveld da kjøkkenmoduler, benkeplater og diverse, ankom sånn i 2130-tia.

Dette skal i løpet av et par dager nå settes opp av et par dyktige håndtverkere fra 

Det blir spennende å se det ferdige kjøkkenet!

Litt rot, ja, men om et par dager ser det forhåpentligvis myyyye bedre ut :-)

Innerst her ser dokker ovnen vår. Gass og elektristet i skjønn harmoni!
Gleeeder meg til å tilberede mat her :-)

Min kjære sjekker listverk...

Mvh og ønske om en fin dag for alle
fra en syk(t) glad Janna!
(Ja, eg e´ faktsk syk, veldig, har så ondt i hode´at eg knapt ser ka eg skriv, e´ sykemeldt nån daga, må kvile og ta ting med ro, og så skal eg visstnok sendes til et rehabiliteringssenter der mine såre lemma skal få intensiv trening en fire ukers tid eller så...! Vel, vi får se kossn det går).

8 kommentarer:

 1. Høres ut som du skal ta det med ro noen dager ja...ta vare på deg selv...

  Gleder meg til å se kjøkkenet. Ut i fra det jeg har sett fra før, regner jeg med det blir knallbra!!
  Riktig god bedring, klem fra meg:)

  SvarSlett
 2. Dette kommer til å bli såå flott !!
  Gleder meg til å se :))

  Ønsker deg riktig god bedring..

  Klem,Kari

  SvarSlett
 3. Det høres ikke godt ut, Janna.
  Håper du får hvile og ta det litt med ro noen dager framover.

  Kjøkkenet ser veldig lekkert ut. Veldig spennende med nytt kjøkken, og den ovnen så skikkelig proff ut. Jeg kan tenke meg at du gleder deg til å kokkelere her.  Ha en fin dag, og god bedring!
  Varme tanker i fra sør.

  SvarSlett
 4. For et herlig kaos:)) Kommer til å bli så bra og hvis de snekkerne kjapper seg litt så går det fort å få det på plass:)

  Nydelig innlegg under her, fine kombinasjoner som passer fint til huset. Jeg greier heller ikke å definere min stil helt....blir litt sånn tilfeldigheter samt at vi har brukt en del møbler vi hadde fra før da vi flytta hit. En ny spisestue var egentlig planlagt....men så ville jeg beholde den vi hadde. Det stygge gamle skapet skulle egentlig aldri havne her oppe i stua...men nå står det her med sin sjel og sjarme. Sånn halvveis fornøyd og noe andre ikke har...det er med på å skape hjemmet MITT. Tilfeldigheter og innfall skaper litt stilen min.

  Du inspirerer med stilen DIN og jeg koser meg veldig når jeg ser gjennomførte kombinasjoner som du viser. Her på loftet helt på toppen har vi et megastort soverom på over 20 kvm. Der har jeg allerede i mitt hode lekt med innredning og fått input fra dine prosjekter...litt sånn synlige bjelker og mer rustikk der oppe (og hvite gipsvegger hehe). Kan bli veldig bra;)

  Håper du fort kommer til hektene igjen.

  Klem

  SvarSlett
 5. Dette gleder jeg meg til å se mer av, Janna! Ser dere skal ha hjørnekjøl, vi har sett på det men er litt usikre på om det vil bråke;) På en annen side: dagens hvitevarer er utrolig stillegående, vi er jo vant til ti år gamle hvitevarer/kjøl...

  Ønsker deg god bedring! Håper du kommer deg på rehabiliteringssenter, slik at du kan komme deg til hektene igjen!

  SvarSlett
 6. Dette tror jeg virkelig blir flott og storgleder meg til å se bilder! Ovnen sikler jeg på allerede, men siden jeg er en elendig kokk så har jeg slett ikke bruk for en sånn en hehe..klarer meg godt med den jeg har.
  Diskusjonen med stilarter og hvitmaling har jeg merket meg også. Hver enkelt må få ha sin egen stil og ha det sånn de vil, men personlig er jeg lei av alt det hvite og synes det er godt at det begynner å komme litt farger igjen.

  Ønsker deg god bedring og håper du kommer deg til hektene og blir frisk igjen snart:)

  SvarSlett
 7. Huffda, du må ta det med ro....men lettere sagt enn gjort når jeg ser bildene:D
  Men jeg gleder meg til å se når det blit ferdig.

  Ta vare på deg selv! klem fra meg;)

  SvarSlett
 8. Dejlig nord norsk sprog og flot køkken, er jeg helt sikker på. Du har jo en god smag og jeg kan godt lide det individuelle præg, du og din kære sætter på tingene!
  Må indrømme, at jeg ikke har den store forstand på interieur, MEN jeg ved, hvad der ser godt ud og føles godt. Går meget op i at tingene har sjæl og helheden føles god og jeg kan stærkt fornemme, at sådan er det hos dig, Janna! ;-)

  Ha' en fin aften videre.

  Klem fra mig.

  SvarSlett