mandag 13. september 2010

Fisk...igjen


Jeg elsker fisk i alle varianter, og tilberedningsmåtene til sjømat er mange - du kan grille, steke, koke, woke eller spise det rått!  I  tillegg er sjømat sunt, og spesielt fet fisk tilfører kroppen mange verdifulle og essensielle næringsstoffer. 

Og siden jeg heller spiser fisk enn kjøtt, har vi hatt fisk i dag - igjen - for tredje dagen på rad!  Menyen i dag bestod av
Blåkveite m. braserte gulrøtter, ertepuré, bacon og hvit saus. 


Foto: Janna

Dette ble en liten kulinarisk go´ bit på en mandag, og min affection for fisk er blitt enda mer befestet.

Håper du ble litt inspirert.

 Mvh
Janna

    2 kommentarer:

    1. Hei, jeg blir jo rene kokken skal jeg lage alle de gode rettene du kommer med:D
      Så enig, jeg kunne ha spist fisk hver dag, men gjør det for sjelden; derfor godt med nye oppskrifter, aldri laget ertepure.
      Ha en fin ettermiddag og klem fra meg;)

      SvarSlett
    2. Å, det så godt ut. Jeg bare elsker fisk! Bestiller alltid fisk når vi er ute og spiser.Men er ikke så flink med fisk selv, så det blir som regel stekt eller kokt fisk, med poteter og smeltet smør... Ja, og plukkfisk eller fiskegrateng av restene. ;-)

      SvarSlett