søndag 30. oktober 2011

Valg av klær...

Valg av klær og klesstil er som oftest ikke et nøytralt eller subjektivt valg, og våre små hemmeligheter kan ofte avsløres av våre valg... Coco Chanel sa en gang: 
Hvis en kvinne er dårlig kledd, er det klærne vi ser, men hvis hun er upåklagelig kledd, er det kvinnen selv vi ser." ..!
 Hva sier dine valg av klær om deg?
Eller hva sier
Jannas dypdykk i klesskapet, uke sju
om meg? 

Mandag:
 
 Slangemønstrede thigts fra Floyds, to-tre år gamle, tunika fra VeroModa; fra  to år tilbake, og langermet t-skjorte fra Benetton. Laaangt silkeskjerf fra Hebbeding, ca ti år gammelt. Grå, ankellange skinnstøvler fra i høst. 

Tirsdag:
Dressjakke ull fra  Benetton, tre år gammel, mine favorittjeans fra Fornarina, fire-fem år gammel, chiffontopp arvet etter eldste datter, også en fire-fem år gammel, armbånd fra "don`t-knows-where", og øreringer fra Praha; fått i gave fra yngste datter :-)
Belle er en ni år gammel Shetland Sheepdog-jente, en trofast følgesvenninne og verdens snilleste hund. 

Onsdag:
 Dressjakken fra mandag - fra Benetton - er en del av et tre år gammelt ensemble bestående av jakke, skjørt og bukse. Her er jakken og skjørtet. Under jakken skimtes en ullgenser med v-hals; også fra Benetton, fra samme sesong som dressen. Ankellange, brune skinnstøvler fra i høst matcher antrekket perfekt. Fargerikt skjerf fra HM fra flere år tilbake. 

Torsdag:
 11 år gammel kjole som jeg kjøpte til min eldste datter da hun var 14 år gammel!

 Skinnjakke kjøpt i Stockholm for fire-fem år siden. Passer perfekt til kjolen synes jeg :-) Skinnhansker fra NoaNoa: også fire-fem år gamle. Skinnstøvler fra Bubetti; tre år gamle, og meeeget velbrukte! De ers å gode å gå i.
                                            Jeg trivdes kjempegodt i dette fargerike antrekket!
 
Parfymen Nr.5 fra Chanel har vært en av mine favoritter i mange år.

Fredag:

Antrekk fra NoaNoa. To tre år gamle silkekjoler med forskjellig struktur + underkjole. Sko fra i høst.Jeg følte meg veldig frøkenaktig i dette antrekket - en gammledags lærerinne med hornbriller, perlesmykker og ullstrømper! ;-) Kanskje ikke helt meg, men-men, av og til bommer man jo!

Vel, vel,i morgen starter en ny uke, med nye muligheter. Håper dere som er innom bloggen min får fine dager, og at dere koser dere i hverdagen - det er jo dem vi har flest av, så husk å skatte hver eneste én...
Klem
Janna

6 kommentarer:

 1. Jeg koser meg med bildene;)
  Du var skikkelig festkledd i det fargrike, og den jakken var tøff!...elles er du et kroneksempel på at alt kler den smukke:)
  Nyt ny uke, klem fra meg...som har en lei tendens til aldri å komme meg ut av dongerybuksa;)

  SvarSlett
 2. Den orange skinnjakken og kjolen var perfekt til deg, både farge og fasong. Enig med Tovepia at alt kler den smukke. Coco Chanel har absolutt også er godt poeng. Jeg ønsker meg hennes gamle og klassiske sorte veske, men det blir nok bare med ønsket.

  Ha en fin søndagskveld

  SvarSlett
 3. Åh...den orange skinnjakka var råååååfin:))))) Du er nok atskillig mere "dame" enn meg i klesstilen. Så artig å se dette:)
  Coco har rett!
  Nydelig hund......Major er litt "sur" over måtte dra fra hyttesofaen.....
  Nyt uka, nye muligheter:)
  Klem fra meg:)

  SvarSlett
 4. Nydelige bilder fra deg nok en gang! Likte spesielt godt det fargerike antrekket, feiende flott var du i det! Takk for titten!

  Klem Tone

  SvarSlett
 5. Jeg er vild med din stil og den måde du matcher nye og gamle ting Janna, den kjole du købte til din dengang 14 årige datter og den forholdsvis nye skindjakke fra Stockholm er bare et genialt match.
  I kærlige tanker, god Mandag aften.

  SvarSlett
 6. Du, forleden dag kom jeg i tanke om nogle sorte støvler, jeg købte for mange år siden. 10 år mindst. Jeg huskede dem pludselig, fordi de ville være helt "hotte" i dag. Samme facon, samme hæl "ud-i-et". Det var nogle dyre støvler, som jeg ønskede mig til min fødselsdag, pengene, så jeg kunne købe dem. Og jeg købte dem. Elskede dem. Men en dag var de ikke "smarte" længere og jeg gemte dem. Glemte dem.

  Støvlerne. Det forekom mig pludselig, at jeg aldrig havde kastet dem ud. Det var de for kostbare til. Og jeg var jo glad i dem. Pasformen. Kvaliteten. Og du, jeg fandt dem i bunden af klædeskabet. De er helt perfekte! Gamle støvler, som ser nye ud og er helt vildt "in" i dag. Jeg blev så glad. Nu har jeg fået nye støvler uden at give en krone. De ventede på mig! ;)

  Ønsker dig en god dag. Og jeg er enig i det, du skrev hos mig om positivitet. Det kan også blive for meget. Det handler om udvikling og det handler om helhed. :)

  Klem.

  SvarSlett