onsdag 12. oktober 2011

Dypdykk uke 5

Kle deg så kostbart som din pung kan tåle, men uten luksus - rikt, men ikke glorete, for ofte kunngjør drakten hvem man er.
William Shakespeare

Jeg fortsetter  mitt eget lille, personlige prosjekt: dypdykkene i klesskapet. Det har gått sport i dette nå, og jeg merker at jeg er ansporet av dette også i andre henseender: For eksempel har jeg lenge sett at vi trengte en lampe til en vegg i kjøkkenet - det begynner som jo å bli mørkere ettermiddager og kvelder nå, og plutselig slo det meg at det var på tide å få noe lys opp der... Men  i stedet for å kjøpe ny lampe, sendte jeg min kjære på skattejakt ut i sjåen; for jeg visste at vi der skulle vi ha en grei lampett liggende... 

Og lampetten ble hengt opp på veggen, den, men ikke der jeg hadde tenkt, for min datter foreslo å henge den på veggen under trappa i stua; en relativt mørkt krok som virkelig trengte opplysning! Og som foreslått; så gjort! Og det ble kjempebra: lampa passer veldig godt på veggen der og er så fin - men ikke ny, og det passer jo godt inn i filosofien her i Huset i skogen!

Dypdykkene hittil i uke fem har resultert i følgende antrekk:
 Mandag: 
 Lilla omslagskole med lyseblå prikker fra NoaNoa, fire år gammel, topp fra samme, fra i fjor, gaaaammelt chifonskjerf funnet på loftet,  lilla strømper: to år gamle. Skoene er nesten et klenodium, kjøpt i Roma for 10-12 år siden!
 Smykket og armbåndet, fra Arts&Crafts, er en gave fra min eldste datter.
 Klar fora dra på jobb.


Tirsdag:
Det er viktig å få på seg ansiktet før man drar på jobb!
(Gubben er visst utålmodig...) 
Ok, nå er jeg klar for photoshoot;-)
Topp kjøpt i Glasgow for 25 år siden! Baggy bukser fra i fjor, og skinnstøvler kjøpt i høst på Rikke i Tromsø (nyetablert butikk der de selger masse fine sko). Silkeskjerf i halsen (as almost always...) Bredt belte i livet: fra i fjor
 Klokke lånt hos yngste datter. Passet så godt til toppen, syntes jeg.
 James og Belle er trofaste følgesvenner på badet. Av og til må jeg fortelle dem at det er er en menneskerett å få være alene på do...

Ha en fin onsdagskveld
Mvh
Janna

4 kommentarer:

 1. Heisann:)
  Herlig med dypdykk i klesskapet...utrolig hva man kan finn, og ikke minst sette sammen:)
  Synes du har en utrolig flott og inspirerende blogg:) Legger meg til som følger, og gleder meg til å følge deg videre:)

  En riktig fin høstkveld og uke til deg:)
  Klem Marianne

  SvarSlett
 2. Jeg koser meg virkelig:O)..og du har de lekreste antrekk som du kler såå godt!!
  Koselig dofølge du har:O))
  Nyt uka videre, jeg tømmer kjøkken, men tar hyttehelg imorgen;)
  Klemmings;)

  SvarSlett
 3. Hvor har du meget dejligt tøj, ja alderen på tøjet har ingen betydning det går fint når det matches ordentligt Janna.
  I kærlige tanker, god Torsdag.

  SvarSlett
 4. så fine antrekk. Og så lurt. Jeg hadde pakket vekk masse klær som jeg fant fram igjen når jeg flyttet- var egentlig mye bra der, som jeg bare var gått lei- skal prøve følge ditt eksempel og sette dem sammen til antrekk.

  Fin blogg du har, la meg til som følger jeg! Ha en fin fredag!

  SvarSlett