lørdag 1. januar 2011

Godt nytt år

 Vi har nå gått inn i et nytt år, med mange nye, blanke og ubeskrevne, dager foran oss. Dager det er opp til oss selv å fylle med meningsfullt innhold, slik at det blir dager vi kan tenke tilbake på med glede og entusiasme når statusen på nytt skal gjøres opp.

Dagen i dag er for mange en dag da ettertanken siger inn over en, og ikke alltid er det slik at året som har gått, har vært slik man drømte om eller ønsket det skulle bli. For oss her i Huset i skogen har det vært et begivenhetsrikt år - på mange måter, men det største for oss var det å bli besteforeldre til en skjønn, liten gutt, født i mai, og som sammen med sin mor har feiret julen sammen med oss her i skogen. 


 James Patrick, min kjære Stein og jeg.

 Belle ville også være med på bildene.Ellers har det vært et hektisk år, og vi har opplevd både gleder og skuffelser, men slik er det vel for de fleste, og det fine med det nye året er jo at det bringer nye muligheter og nye sjanser, og de aller fleste vil ønske det hjertelig velkommen; slik også vi her i Huset skogen gjør. 


Og med bildene av mitt nydelige barnebarn, min kjære og jeg, vil vi ønske dere alle som er innom her et fredelig og godt nytt år - må det bli slik vi drømmer om, for hver og en i sær....

Nyttårsklem fra 
Janna

11 kommentarer:

 1. Godt nytt år, Janna!
  Ja, ingenting kan måle seg med det å få barnebarn, det er livets dessert;)
  Men sannelig har året for dere vært hektisk, og jeg regner med dere er godt fornøyd med 2010.
  Kos deg nå i helga før hverdagene i 2011 starter!
  Klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Riktig godt nytt år Janna og takk for 2010:) Det var en sann fornøyelse å finne deg i blogglandia:)

  Så flotte bilder av dere og barnebarnet:) Det er en utrolig deilig opplevelse å bli besteforeldre. De søte små er en berikelse og gir oss mye.
  Gleder meg til å følge deg videre i 2011:)
  Klem fra meg:)

  SvarSlett
 3. Så koselig!! Ønsker deg Et Godt Nytt År fra Finnmark!

  SvarSlett
 4. Et riktig Godt Nytt År ønskes deg og dine Janna! Vi blogges utover nyåret.
  Klem Tone

  SvarSlett
 5. Høres ut som om dere har hatt en fin jul sammen med familien. Trivelig å få besøk av barn og barnebarn.
  Flotte bilder av dere.
  Dere har stått på dette året, men dere har jammen meg fått et stilig hjem.

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 6. Vakre bilder.:-) et riktig godt nytt år til deg og dine.:-)

  klem

  SvarSlett
 7. Kære Janna
  Jeg ønsker dig og dine et fantastisk dejligt og lykkebrigende nytår! Du har helt ret i, at man her i den spæde begyndelse af det nye år har helt blanke sider, som man kan fylde. Og er det ikke op til os selv at fylde dem så godt som muligt? Med noget, vi kan være stolte af, noget som gør os glade - og så give det videre? ;)

  I går genhørte jeg en sang med danske Anne Linnet og jeg har sat sangen på min FB væg i dag. Sangen hedder Forårsdag og teksten er skrevet af den danske forfatterinde Tove Ditlevsen, en følsom sjæl, som tog sit eget liv for længe siden. Hun skrev smukke ting midt i sit eget helvede ... Blandt andet ordene, som indgår i sangen: Alt det vi har grædt igennem livet, det svinder på en forårsdag. De ord har jeg taget med mig ind i 2011 og i dag er en slags forårsdag! :)

  Janna, glæder mig til at følge dig videre i 2011 og håber, at det må blive et flot år for dig. Må dine drømme gå i opfyldelse!

  Klem.

  SvarSlett
 8. Riktig godt og inholdsrikt år ønskes deg og dine.
  Vakkert innlegg i både ord og bilder.
  Jeg er veldig klar for det nye året. Og har bygget opp mye kreativitet inni kroppen mens jeg satt med armen i bind. Fikk nye verktøy til verkstedet i julegave så nå er det bare å begynne å produsere.
  Ha en fortsatt fin nyttårshelg.
  Klem
  Randi

  SvarSlett
 9. Nydelige bilder,godt nyttår til deg og dine:))

  SvarSlett
 10. Godt nyttår! Ønsker deg alt godt i det nye året!

  SvarSlett
 11. Jeg vil ønske deg og dine et godt nytt år og takke for koselige hilsener og inspirasjon fra deg i året som har gått. Jeg gleder meg til å følge deg og bloggen din videre i 2011! Klem fra Bekka

  SvarSlett