mandag 31. januar 2011

Innekos

Jeg har ikke hatt tid til å blogge den siste uka, og er bare innom her nå for å ønske dere alle en flott uke, den første i februar.

Vi hadde besøk av mine svigerforeldre nå i helga, og det var kjempetrivelig, for hyggeligere svigerforeldre enn jeg har tror jeg man skal lete lenge etter!!! Bare så synd tiden går så altfor fort i godt selskap. Vi håper de kommer snart på besøk igjen :-)

Ellers er det å melde at dagene er blitt merkbart lengre og lysere her nord, sola har kommet seg over horisonten, men hennes synlige nærvær er for oss fortsatt fraværende; i stedet snør vi ned; her i skogen er det som om vi er pakket inn i en diiiger dundyne på alle kanter; vi har fått enorme mengder med snø rundt huset.

Desto koseligere er det jo da å fyre godt opp i peisen, pynte med en bukett blomster eller to, og finne fram kakaoen og litt lesestoff og bare nyte innelivet.


Jeg fikk ei ny linse av min kjære i fødselsdagsgave, en Nikon AF-S Nikkor 50-mm-linse til vårt Nikon D90 kamera, så nå har jeg store planer om å sette meg inn i diverse finesser og funksjoner. Bildene her er de første jeg har tatt med den nye linsa, og jeg må med skam bekjenne selv om vi har hatt dette kameraet et par år nå, har jeg ennå ikke brukt andre funksjoner enn automatiske innstillinger, så nå er det jaggu på tide at jeg setter meg ned og blar litt i manualen og prøver meg litt fram...

Skal vi se: hva var det nå det het alt dette igjen: Hvitbalanse, fokuspunkt, lukkertid, blenderåpning, ISO... ehh.... KJÆREEEEEE!!
Som sagt; jeg ønsker dere en flott uke, og nyt vinteren, med eller uten mengder med snø. 


Her er det fortsatt mørkt når vi drar på jobb om morgenen og likeså om ettermiddagen når vi kommer hjem. I morgen slutter vi kl. 1400, og da er det ennå litt dagslys igjen, så da skal jeg prøve å få tatt noen bilder ute, slik at dere får sett hvordan det ser ut her i skogen nå...

Ha en fortsatt god mandagskveld!
Mvh
Janna

8 kommentarer:

 1. Så koselig det var å lese bloggen din i dag! Takk for at du deler. ;-)

  Og takk for tankene du deler inne hos meg. Jeg er helt sikker på at du kommer til å starte med studiene du ønsker deg. For din egen del, for å leve det gode liv. Gleder meg til å lese om det når du starter og når du går veien.

  Alt godt fra Eirin

  SvarSlett
 2. Koselig å hilse på hos deg!
  En koselig blogg,stemningsfulle bilder du viser!
  Knitrende bål på peisen,deilig!
  En god splitterny uke til deg og!
  God klem fra Sol

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder her ihvertfall! jeg fikk en Pentax i september, men har ennå ikke forlatt autofokus:O) Har planer om å prøve mer når våren kommer, håper jeg...
  Kos deg med starten av februar, klem fra meg;)

  SvarSlett
 4. Fine billeder! Tillykke med dit nye kamera. Ja, det bliver godt at tage lidt i dagslys også! Og dagene bliver længere nu ...

  Tusind tak for din kommentar hos mig. Men kalder du mig for Eirin? ;)

  Klem fra ... Lene :D

  SvarSlett
 5. Knips ivei:) Meldte meg på et fotokurs for et par uker siden....men ikke hatt tid til å sette meg så mye inn i ting og tang enda. Men skal:)

  Koselig besøk du har hatt og deilige søtsaker lenger ned i bloggen her:)

  SvarSlett
 6. Heisan,

  Som alltid en fryd for øyet å titte inn i ditt vakre hjem. Såå koselig!
  Ønsker deg en fin uke, med sny og forhåpentligvis glimt av sola.

  Hilde

  SvarSlett
 7. Grattis med fotoutstyr:)) Du får knipse og prøve og feile:)
  Trivelig med besøk:)
  Jeg har grønn plen og bar asfalt....et mangfold i været her til lands!!
  Nyt dagene i februar, klem fra meg:)

  SvarSlett
 8. Jeg liker veggen dine så veldig! Knallkule!

  SvarSlett