tirsdag 28. desember 2010

Fortsatt god romjul

Julen er vel overstått, og romjulen er godt i gang. Vi koser oss, slapper av, spiser god mat, ser film og har gode, bedagelige dager her i Huset i skogen.

Så jeg er bare så vidt innom her for å ønske dere også en fortsatt god romjul.Klem
Janna

6 kommentarer:

 1. O detsamme til deg!!
  Kos deg masse videre i romjula ;o)0

  SvarSlett
 2. Det lyder skønt! Lige netop sådan skal dagene mellem jul og nytår være, hvis du spørger mig! :) Men ved du, hvad Romjul betyder, altså, hvor kommer det ord fra? Vi har det ikke på dansk.

  Jeg slapper godt af i disse dage; specielt nyder jeg bogen "The Angel's Game" af Carlos Ruiz Zafón. Det er en spændende og veldrejet historie. Inspirerende på flere måder! Og så har jeg selvfølgelig fået stor lyst til besøge Barcelona, hvor jeg aldrig har været! :)

  God Romjul ... nyd dagene! Klem fra mig.

  SvarSlett
 3. Riktig god romjul til deg også. Her er det mye slappingav og mere slappingav. Innimellom er det mat og mer mat. Men mest familiekos.
  Jeg og mannen satt opp til laaangt på natt lillejuleaften også. Helt i ro og fred med litt rødvin og masse stearinlys. Måtte sette på vekkerklokken så jeg rakk Tre nøtter til askepott he he.
  Kos deg videre i det flotte huset i skogen.
  juleklem

  SvarSlett
 4. Ser at du riktig koser deg i romjulen og det er jo akkurat det denne tiden er til for :-) Har fått koblet av en del her også, deilige late dager ispedd med litt jobbing, akkurat passe fordelt. Ønsker deg en fortsatt deilig romjul!
  Klem Tone

  SvarSlett
 5. Jeg ønsker deg og dine en fin nyttårskveld og et riktig Godt Nytt År.

  Takk for kommentarer og hyggelige hilsener i 2010.

  SvarSlett