lørdag 4. desember 2010

Julestemning II


Jeg driver nå og julepynter litt i det små, ikke så mye, for det gjenstår ennå en del "småpusk" som må gjøres før vi liksom kan si at huset innvendig er tilnærmet ferdig. Blant annet venter vi ennå på at noen kjøkkendeler skal bli ferdige, men vi har fått lovnad om at de skal bli fedige til neste helg... Vel, så gjenstår det bare å se om det blir slik, håper det, for jeg må si at ting har tatt laaaang tid her i Huset i skogen, både når det gjelder det ene og det andre...!

Men jeg er avhengig av å ha det ryddig og pent rundt meg, så jeg kan ikke la være å "dalle" litt her i heimen; forhåpentligvis til glede for andre enn bare meg..;-) Det er nesten magisk hva stearinlys kan gjøre: skjule støvet i krokene og lage en trivelig stemning uansett hva utgangspunktet er... Så her i huset er den største kosefaktoren: levende lys, levende lys, levende lys, levende... ja. dere forstår hva jeg mener...;-)

I går - fredag - hengte jeg også opp en girlander i trappegelenderet  til - og i gelenderet rundt - galleriet. Det gikk med 15 meter girlander, og det ble kjempefint! Så nå skal jeg bare finne noen røde bånd etc. og pynte med, så blir det enda finere ;-)

Jeg synes det er aldeles nydelig med den røde fargen mot de rustikke veggene og interiøret ellers.

De røde stearinlysene er på plass, og skaper vakker stemning i stua.


Ha en fiiin lørdagskveld.

Mvh
Janna

10 kommentarer:

 1. Jeg fryder meg over bildene dine, det ser så lekkert ut!
  Levende lys og flammer er noe jeg er avhengig av...hele året;)
  Kos deg i helga, klememr fra meg;)

  SvarSlett
 2. Du har helt ret i, at stearinlys kan skabe magi og stemning! Det er som at trylle. Og at det også kan skjule støv og deslige i krogene, er jo kun et tillægsgode! ;) Når tusmørket sænker sig er alle katte grå. Og det gør ikke noget! :)

  Her hører jeg cubanske og andre sydamerikanske rytmer, mens min beef picadillo chili simrer på komfuret. Dejligt! :)

  God aften til dig og dine. Klem.

  SvarSlett
 3. Hei:) Nydelig hus dåkker har bygd! Kan æ spørre kor du har kjøpt stuebordet? Syns æ bare finner hvite bord av den typen i de store møbelbutikkan...
  Hanne

  SvarSlett
 4. Jeg skjønner hva du mener:) Guh så koselig...så får støvet ligge til det er klart for å fjernes:) Har selv levd med evig sagflis under sokkene...men det er ikke dødelig!
  Kos deg videre, klem fra meg:)

  SvarSlett
 5. så koselig.:-) nyt adventstiden.:-)

  SvarSlett
 6. Det ser så koselig ut i huset ditt i skogen.
  Ha en fin 2. søndag i advent, og kos deg masse med besøket :)

  SvarSlett
 7. Stearinlys er tingen ja:) Blir fort veldig mye mer hjemmekos da ja! Kjempe kos bilder du viser:)
  Er spent på girlanderen i trappen. håper du viser bilder når det er ferdig:)

  SvarSlett
 8. For en stemning. Ja nå kan de med de bare "hvite" husene gjemme seg. 15 meter girlander? Håper det er falskt, elles blir det mye bar i trappen. Håper å få se bilde.
  Ha en fin uke
  Randi

  SvarSlett
 9. Wow for et vakkert hus du har.....jeg nyter hvert bilde i fulle drag, og veggene/peisen; me like;o)
  Ønsker deg fortsatt en fin førjulstid.
  Klem fra Maliva

  SvarSlett
 10. Ja, hva skal man med interiørblader når man har en slektning som blogger? Ingenting. Skal si du har skapt deg et fantastisk hjem i skauen, gratulerer så masse! Lisbeth

  SvarSlett