onsdag 3. november 2010

Til inspirasjon: rødt i vårt julehus

Som nevnt i et tidligere innlegg, er rødt den ultimate julefargen for meg, og gjerne i kombinasjon med naturtoner. Årets julekolleksjon fra Lexington representerer den stilen jeg liker, og er bare vakker.

 Foto: Lexington

 Foto: Lexington

 Foto: Lexington

Dette er et av mine lagrede inspirasjonsbilder, jeg vet dessverre ikke hvor det er lånt,  nettadressen har forsvunnet underveis...

Viser også dette trappebildet; 
nydelig trapp og flott girlander!
Kilde ukjent også her.

Her kan jeg bare si det samme som ovenfor..., vakkert og inspirerende for oss som liker rødt. Bildet viser i tillegg hvor fin kombinasjonen rødt og hvitt kan være...

Håper noen fant noe inspirerende her...

Her er det forøvrig en nydelig, krispy kveld ute, så nå skal vi ut og gå, min kjære og jeg. Ha en fiiin kveld dere, òg.

Mvh
Janna

5 kommentarer:

 1. Så herlige bilder du viser! Rødt er også min julefarge nr. 1, og på bildene her blir den kombinert med det koselige og sjarmerende. Skikkelig jul med andre ord:o)
  Tusen takk kjære du, for den koselige awarden jeg fikk av deg! Ble skikkelig glad for det du skrev om bloggen min. Det inspirerer virkelig å få slik omtale!
  Jeg tar med meg awarden i et innlegg om ikke så lenge:o))
  Ønsker deg en flott kveld!
  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 2. Virkelig inspirerende!
  Jeg forlater mine lyse gardiner ved advent, og da blir det røde:D Da får stua alltid en lun glød, da jeg har en del panel fra før regnskogen ble fredet;)
  Her er det varmegrader, hele 7, så jeg er fornøyd;)
  Kos deg og klem fra meg;)

  SvarSlett
 3. Nydelig Janna....lekker inspirasjon:)
  Ha en fiiin dag....her er morgenturen tatt i bøtteregn og kuling:)
  Klem fra meg:)

  SvarSlett
 4. Wow Janna! Jeg tror, jeg kommer og holder jul hos dig, for det du viser, er da fuldført til mindst detalje og indbegrebet af det, jeg kalder jul! :) Nu begynder jeg faktisk helt at glæde mig ... ;)

  Klem

  SvarSlett
 5. RØDT er også min julefarge, gleder meg til å se når du begynner å pynte huset, hvis du legger det ut- jeg håååper :))
  Selv sliter jeg i år med hvilken farge jeg skal ha på duken på spisebordet, finner liksom ikke den optimale borddekkingen til julen.
  Tone

  SvarSlett