fredag 19. november 2010

Full rulle!

Her i Huset i skogen har ting tatt tid, men de siste par dagene har det vært mange håndtverkere i sving her hos oss, og nå går det framover - endelig!  
Fire menn fra
har vært her siden i går, og de jobber iherdig med å sette opp resten (nesten) av kjøkkenet og reolene på galleriet. 

 Jan Tommy, 
eier og daglig leder av Finnsnes Interiør og Møbler, en liten snekkerbedrift som er stort og viden kjent for å levere kvalitetsvarer. Jan Tommy er en dyktig ung mann, som setter sin ære i det at kunden skal bli fornøyd. Han ser mulighetene i det meste, og tar utfordringer på strak arm - kundens ønsker er det viktigste. Det var grunnen til at vi valgte nettopp denne lille bedriften: de kunne skreddersy et kjøkken - og rekke på rekke med reoler- etter våre ønsker, og når vi i dag ser kjøkkenet vårt - og reolene - (nesten ferdige ;-)), må vi si at vi er superfornøyde, og glade for at vi valgte nettopp dem! 

Så får vi håpe at Jan Tommy fortsetter det gode arbeidet ved møbelsnekkeriet sitt, han har travle tider; han studerer til bygningsingeniør ved Høgskolen i Narvik , i tillegg til at han driver bedriften som har eksistert i over 30 år, som han har vokst opp i, og som han arvet etter sin far. Vi trenger slike små nisjebedrifter som kan tilby noe annet enn de store kjedene. Det er, og vil alltid være, behov for ekte håndtverksarbeid. Så kjære Jan Tommy: Stå på; du er kjempedyktig. 

Til å hjelpe seg har Jan Tommy flere meget dyktige medarbeider, og disse har gjort en strålende jobb for å tilfredsstille våre ønsker. 

 Jimmy,
som har sin egen bedrift - kontraktsmøbler, men som også jobber for Jan Tommy. Her er han i sving med reolene/hyllene våre. De blir bare sååå flotte!!!

 Tunga rett i munnen nå, Jimmy!

  Roy. 
En dyktig håndtverker som har sitt daglige virke ved Finnsnes Interiør og Møbler.

Flisleggeren har også gjort seg ferdig på "lillebadet", så nå er det bare listing som gjenstår for ham der.  

 
 Flisene på lillebadet er nokså rustikke, de òg...

Rørleggerne har vært her i dag og flyttet vannpumpen, og sist, men ikke minst: vår eminente murmester, Heiko, er her og jobber for andre dagen på rad med peisen vår.  

Heiko, 
murmesteren fra Tyskland, som vi var så heldige å få tak i til å gjøre jobben med peisen.

Hei Heiko; dette blir så bra, så,  ja?!

 Så her er det et kaos og rot uten like, men hva gjør vel det; det er positivt rot! For nå ser vi enden på det lange, lange prosjektet det har vært å bygge Huset i skogen.
Jepp, tror det...må tro det, bare vil tro det... håper det...!
Ha ei fin helg, dere, her hos oss blir det travelt, men fiiiiint, og snart er det på tide å ta seg et glass vin... 

Mvh
Janna

5 kommentarer:

 1. Jamen, I er jo nået så langt! Og utålmodigheden må også være stor, så tæt på målet! I næste uge kommer maleren til vores kommende hjem, huset på Bavnehøj. Han skal ordne 1. sal. Spændende!
  Dine håndværkere ser vældig søde ud! ;)

  Ja tid til vin. Vi sidder her og hygger med vores. Ha' en dejlig aften, Janna!

  Klem.

  SvarSlett
 2. Her var det jamen aktivitet, en god en sådan;) Tenker det er godt å se at det går mot en slutt, og at alt blir slik man hadde tenkt.
  Ta deg et glass vin og slapp av resten av kvelden; klem fra meg;)

  SvarSlett
 3. Heldig med de gutta:) Full rulle mildt sagt men kjekt å bli ferdig med den type jobb. Virker jo som den peisovnen blir flott...lekker stein.

  Stilsikker på badet og gjennomført...innmari gjennomført også. ang. tilbehør du etterlyser så har jeg tips bare på den krom-blanke nederst i bloggposten: http://www.smedbo.no/products/villa.aspx?material= Ligner litt på den serien..har av samme type på mitt eget bad.

  Lykke til med videre jakt:)

  SvarSlett
 4. Takk for hyggelig kommentar inne hos meg Janna.

  Det har vært spennende å følge byggeprosessen, og jeg må si at resultatet ser veldig lovende ut. Det må være utrolig gøy at det nå går mot slutten, selv om det er et positivt rot (som du sier).

  Kos deg med vinen og nyt helgen!

  SvarSlett
 5. Det er gøy når det går fremover!:) Er spent på hvordan de reolene deres blir. Flisene på lillebadet så kjempe fine ut!! Liker slike fliser:)
  Ha en finfin helg!
  Klem Camilla

  SvarSlett