tirsdag 2. november 2010

Award

I dag fikk jeg min første award, og jeg er kjempeglad og takknemlig for at noen liker bloggen min så godt at de vil gi meg en award! 
Så herved: 
Tusen, hjertelig takk til Mona, eier av den flotte bloggen 
som har gitt meg denne flotte awarden. Det var meget overraskende, men desto mer gledelig.


Det hører med visse betingelser til awarden:
 1. Man må takke pent
 2. Man må kopiere awarden inn på bloggen sin
 3. Man må fortelle om tre ting man liker å gjøre
 4. Sist men ikke minst: awarden må sendes videre til fem andre som man synes fortjener den
Jeg får vel da skride til verket og prøve å gjøre min plikt ved utføre betingelsene som fulgte med awarden. Here comes:
Tre ting  jeg liker å gjøre:
 1. Jeg liker å lese; alltid og overalt, bøker er for meg kilder til glede, avslapning, kunnskap..., et univers hvor jeg kan fortape meg helt, og bare forsvinne for omverdenen i dagevis, og jeg kan ikke foresille meg å "leve" uten tilgang på stadig nye bøker. Det hender at jeg leser bøker om-og-om igjen, tar frem favorittene år om annet, og leser dem, og oppdager nye ting, ser via nye innfallsvinkler..., fordi jeg selv har utviklet meg, endret meg, blitt eldre... ser ting annerledes. Jeg oppdaget Hamsun da jeg gikk i niende klasse; Markens Grøde var den første romanen jeg leste av ham, og fremdeles, den dag i dag, 35 år senere, er Hamsun en av mine store favoritter når det gjelder litteratur.
 2. Jeg liker å omgi meg med musikk: når jeg lager mat, baker, vasker, slapper av, leser - går gjerne i klassisk da- ja, for jeg liker nesten all slags musikk - men jazz er/blir ofte foretrukket når jeg selv kan velge...
 3. Jeg liker veldig godt å lage mat: å ha gjester som kan spise maten jeg lager, å stelle i stand til selskap; planlegge, pynte, gjøre det trivelig  for meg selv og andre, og nyter gjerne laaange stunder ved spisebordet med flere retter, godt drikke og godt selskap.
 4.  Awarden skal gis videre til fem bloggere som fortjener det, for det lille ekstra som de har. Dette er/var den vanskelige biten, for det finnes så mange flotte blogger her i Blogglandia, og noen jeg kunne ha tenkt meg å gi en til, har awardfrie blogger. Men jeg velger å gi awarden videre til noen bloggere som jeg synes har fine blogger, og som i tillegg utmerker seg med et godt språk, for dette med korrekt språk/ortografi er noe jeg er veldig opptatt av, og jeg synes at uansett hva man skriver om, så bør man etterstrebe en korrekt språkbruk. 
Så disse fem får en award av meg i dag, jeg håper de blir godt mottatt:
 1. Til Lene, med bloggen Poetiske Paradokser for hennes fantastiske evne til å sette ord på sine tanker og følelser, hennes iboende optimisme, som hun gjennom sine daglige innlegg på bloggen, alltid klarer å fortrylle oss som er faste lesere med - og ikke minst smitte oss med.  Lene er en kunstnersjel, en livsnyter og en flott dansk dame som det er verdt å stifte bekjentskap med!
 2. Til Anette Willemine med blogen Sunhome  kan vise fram en nydelig og meget velskrevet blogg, som det alltid er en estetisk nytelse å besøke.
 3. Til Solveig hos Solbergets mange Prosjekt, en kreativ sjel med mange jern i ilden, og som på bloggen sin viser oss nydelige bilder av sine prosjekter, og som med velskrevne, inspirerende tekster beskriver dem.
 4. Til Anki som har den vakre bloggen Landlige Hjem og som alltid imponerer med sine vakre og velskrevne innlegg. 
 5. Og sist men ikke minst vil jeg gi en award til Hege som med matbloggen Pepperkverna nok har inspirert flere enn meg til å prøve spennende oppskrifter.    
 Da genstår det bare å ønske dere en fin kveld videre.

Mvh
Janna

5 kommentarer:

 1. Grattis med award:) Det var morsomt å lese mere om Janna:) Men ingenting kom som et sjokk:) Enig med deg vedr. bloggen til Poetiske Paradokser med Lene, en deilig start på dagen å gå inn der og lese hennes morgentanker...de andre bloggene må jeg se innom.
  Ha en deilig kveld i skogen, klem fra meg ved havet:)

  SvarSlett
 2. VIL bare si tusen takk for hyggelig award og flotte ord! Hege

  SvarSlett
 3. God kveld Janna og tuuusen takk for denne nydelige Awarden og for dine nydelige & flotte ord!! Gode deg!!♥
  Jeg legger den til mitt hjerte enn så lenge og jeg håper det er ok for deg?♥
  Tusen takk nok en gang!!♥
  Nyt av kvelden og herlige november!♥
  Klem fra meg,
  Anki

  SvarSlett
 4. Du fortjener din award, Janna!
  Og jeg siger tusind tak fordi du gav den videre til mig. Jeg vælger at glæde mig over den og lade den blive hos dig. Sådan har jeg det med awards. Ambivalent. Men det betyder meget for mig, at du tænkte på mig og jeg er utrolig glad for dine altid flotte og vedkommende kommentarer på min blog.

  God dag, god klem

  SvarSlett
 5. Gratulerer så mye med award :)
  Det er ikke alltid lett å finne noen å gi award til i denne bloggeverden, det er sikkert. Men du har jo en så flott blogg at den er vel fortjent :)

  Ønsker deg en riktig fin dag.

  Klem fra Kari

  SvarSlett