lørdag 20. november 2010

Stemningsrapport fra galleriet

Det ble seint i natt; klokken ble fire før min kjære og jeg la oss, men da hadde vi delt en flaske vin mens vi koste oss på galleriet, slanga oss i hver vår sofa. Vi var slitne, men glade for at reolene var kommet på plass, og totalt er det nå ca 11-12 løpemeter med hyller langs kneveggene på galleriet, og de er ca 1,20 meter høye. Ennå mangler reolene lister øverst oppe i overgangen mot taket, men de kommer snart på - håper bare vi har nok lister liggende, slik at vi slipper å bestille...

Nå gjenstår det å få  fylt hyllene: Cd-er, gamle LP-er, stereoanlegg og bøker står stablet rundt omkring og venter på å finne sin rettmessige plass. TV-en har også fått en spesieltilpasset hylle/vegg i reolen, og skal snart komme opp.


Vi har foreløpig ikke fått på plass mer enn noen få bøker - og alle bøkene vi har får nok ikke plass  her på galleriet, men vi får plassere dem rundt omkring ellers - finner nok på noe.

Her er en liten stemningrapport fra nettopp galleriet nå i kveld, jeg viser ikke så mye av selve reolene, bilder kommer etterhvert når jeg får hyllene mer fylt. I morgen blir det  den store 
tørke-støv-av-bøker-dagen. 
En pytonjobb, som utføres to ganger i året, og som alle i familien hater...!
 Her er det godt å sitte og slappe av, og vi stortrives her oppe på galleriet.

Arbeidsplassen vår.

Nå skal jeg lage pai, og bare slappe av resten av kvelden. 
Kos dere, dere òg!

Janna

4 kommentarer:

 1. Så koselig og "varmt" det så ut, skikkelg et sted for en flaske rødvin og avslapning;)

  Kjøkkensettet mitt er i mørkt tre/mørkbeiset eik (ikke smijern) og det hvite er krustøy/keramikk.

  Kos deg videre i kveld og klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Så utrolig koselig det var på galleriet, Janna.
  Helt nydelig å sitte der å slappe av, lese eller høre på musikk.

  Kos dere med paien.

  SvarSlett
 3. Jeg har næsten ikke ord, kære Janna! ;) Det ser super hyggeligt ud. Det oser af stemning og jeg får lyst til at sætte mig tilbage i sofaen med vin, lytte til musik og snakke. Lytte. Læse. Meget inspirerende. Jeg tror nok, vi drømmer om noget lignende!

  Ha' en dejlig søndag. Klem fra mig.

  SvarSlett
 4. WOW.....ikke rart dette blir en koseplass å nyte kveldene på:) Skikkelig stilig og flott Janna. Herlige duse fine farger.
  REgner med paien smakte:)
  Ha en fin søndag, klem fra meg:)

  SvarSlett