søndag 21. november 2010

Reolene

Jeg lovte min far på telefon i går at jeg skulle legge ut bilder av de nye reolene på galleriet, så herved kommer det noen bilder. De som ser nøye etter vil se støvet, men til det er å si: ja, jeg vet, så tua må nok fram i flere omganger. 

Disse reolene har jeg laget tegninger til, i likhet med tegninger til peisen, kjøkkenet og til selve huset. Det er morro å se egne ideer og vyer realisert; vi er litt egnrådige og stae her i Huset i skogen, og vi har mange ganger gått imot råd fra fagfolk og andre forstå-seg-på-ere, og har - kanskje mot bedre vitende - trumpet igjennom våre egne ideer. Noen ganger har vi gitt likevel gitt oss, noe som da flere ganger har ført til at vi har angret. Erfaringa vår tilsier at det er lurt å lytte til "magefølelsen". Og som sagt tidligere; vi ser nå at vi er i ferd med å få et hjem vi stortrives i, så får tiden vise om vi har  tatt de riktige avgjørelsene...  
Reolene er laget av 

Her skal det fylles på med TV - i den store hylla, bøker etc.
List mangler ennå i avslutningen/overgangen opp mot taket.

Slik blir det når listene kommer på.

Utsikt mot nord.

Utsikt mot sør.

Samme som ovenfor.
Det var det; håper du synes det blir fint, pappa:-)
Ha en fin søndag videre. Nå skal jeg inn i wlk-in-closetet og hjelpe min kjære å legge fliser...

Janna

9 kommentarer:

 1. Så stilig og ikke minst smart!! Knall og bruke disse veggene til reoler. Regner med din far er godt fornøyd:) Det er så stilig med de vinduene...masse lys som kommer inn! Håper du ikke skal ha gardiner der:)
  Å kjennne på magefølelsen SKAL man gjøre. Det er tross alt dere som skal bo der, så kan de andre forståsegpåere, godta det:)
  Lykke til med flislegginga....her skal piggsko på for tur.
  Klemmings:)

  SvarSlett
 2. Det er ALTID klogt at lytte til sin mavefornemmelse! Jeg synes jeres reoler er fantastiske. Flot at du selv har designet. Jeg leder faktisk efter noget lignende til vores 1. sal. Jeg ser allerede "bogkasserne" for mig langs væggen, som jo også er skrå. Dejligt med inspiration og jeg er vild med jeres til! Og udsigt :)

  Fortsat god søndag. Klem.

  SvarSlett
 3. Så flott!:) Reolene ble jo kjempe fine, og veldig smart! Magefølelsen er som regel den beste!:) hehe.. sånn har vi det også! Uansett om det ikke alltid blir best, er det ihvertfall slik du vil ha det. Og det er det viktigste!:)

  ha en fin søndag!
  Klem Camilla

  SvarSlett
 4. Virkelig stilfullt og lekkert som vanlig!
  Hvordan kan man skape noe nytt eller særegent om man ikke går litt utenom stien? Alle store oppfinnelser er kommet fra uhell, nytenkere og gale genier he he. Fint at dere har hvite tak som løfter rommet, og som framhever kontrasten med de mørke møblene.Dere er veldig flinke.
  Ha en toppers uke.

  klem
  Randi

  SvarSlett
 5. Såå flott dere har fått det !!! Skikkelig lekkert-

  Klem,kari

  SvarSlett
 6. Å herremin noe så vakkert...jeg er målløs jeg:)
  Virkelig et nydelig hus!!!:)

  Ha en flott dag:)

  Klem Ea

  SvarSlett
 7. utrolig smart å få plassbygga og laga ting som passer perfekt til plassen og huset:)...ekstra gøy når det er eget design. Ikke rart dere er fornøyd med gutta fra det firmaet:)Flinke folk og godt planlagt av deg:)

  Ha fortsatt fing:)

  SvarSlett
 8. Utrolig flott! :D Akkurat noe sånn vi har tenkt på oppe på loftet i hovedhuset på gården :) Så kanskje det blir noe sånn, når vi får flytta dit.. Ble i alle fall kjempefint hos dere!

  SvarSlett
 9. Hei Janna!
  Tusen takk for vennlige ord! Ikke rart pappa'n din vil ha bilder. Dette galleriet var flott. Så luftig og herlig, men samtidig hyggelig og varmt.
  Ha en fortsatt strålende dag!
  mvh
  Lise

  SvarSlett