fredag 26. mars 2010

Baderomsinspirasjon


Hvordan ha det på badet...?

I går fikk vi baderomsinnredninga, skapet og speilene til det største badet vårt. Men ennå er det en stund til vi kan innstallere  disse tingene - vi er litt forsinket i prosessen, men vi stresser ikke; vi tror at det å gi seg god tid, gjør at vi får et  hus som er oppført med større nøyaktighet og utførelse. Og i og med at vi fikk en del fukt inn i bygget i form av snø før vi fikk taket på, må vi beregne en lengre tørkeperiode før vi kan isolere og kle igjen veggene innvendig.

Men tilbake til baderommet. Nå gjenstår det bare å sjekke om flisene vi har bestilt, passer til marmorplata på servantskapet, å finne lamper som passer inn (har et bilde av hvordan de skal se ut inni hodet mitt!), bestille dusj, toalett og... ja, resten... Mens jeg finner ut av disse tingene har jeg lyst til å dele litt inspirasjon med dere. Så...

her kommer litt baderomsinspirasjon
til glede og øyenslyst, for de av dere som er i markedet for nytt baderom, men også for dere som bare liker vakre og estetiske uttrykk - også på badet...!

PS! Vi skal ikke ha badekar på badet vårt...

Ha en fin ettermiddag!
Klem
fra
Janna


Maskulint OG feminint på en gang. Perfekt? Nydelig stol.


Kjølig og blond nordisk stil, ikke helt den følelsen vi er ute etter, men vakkert likevel.

  
Kjølig, rent og vakkert, med en kontinental følelse over det hele.


Blir i godt humør når jeg ser dette badet, den gule fargen minner om sol og late saommerdager. Litt "spansk" følelse her, eller...?


Vakkert!


Elegant og rustikt, moderne og nostalgi i en vellykket miks, synes jeg.

  
 Nydelig, gammeldags brystningspanel og et badekar i moderne formgivning funker fint når det er satt sammen med sikker stilsans og estetikk.


Lyst og fagert. Et elegant og klassisk baderom.


Selvpleieprodukter hører hjemme på et baderom.
Her fra Crabtree &Evelyn


Moderne armatur med en nostalgisk touch...

Alle bildene ovenfor er hentet fra sidene til Coastal Living, This Old House,
House to homeog Crabtree &Evelyn


Litt dusjnisjeinspirasjon tar vi også med...

Fine fliser, og praktisk løsning


Denne liker jeg også veldig godt. Akkurat slike toner og valører er det vi etterstreber på badet vårt.


Flott dusjnisje! Praktisk med innebyggede hyller og en benk å sitte på; dette innbyr til ordentlig rekresjon og egenpleie...1 kommentar:

  1. Det høres ut som om dere har valgt dere riktig baderomsinnredning, ikke sant? Har brukt kjempe lang tid på å finne riktig baderomsinnredning... Vi trenger mye oppbevaringsplass, og en som holder lenge - så derfor har vi nå bestemt oss for Baderomsinnredning BRILLIANT med Luna speil og høyskap, tror du vi har tatt et riktig valg, Janna? ift. enkel, lekker, moderne stil og design. Takk for fine bilder, og dusj-tips. Vi trenger en dusj også, så det er vi også på leit etter ;-) Ha en fin dag!

    SvarSlett