torsdag 26. april 2012

Hagedrømmer

Det våres så smått ute, det går ikke veldig fort, men vi er på vei mot varmere tider og alt det som varmere tider innebærer; lunsj og middager ute på terrassen og ikke minst: litt rosévin i glasset i solveggen...
Huset i skogen går mot sin andre sommer, og i fjor ble drømmen om to deilige terrasser oppfylt...

For flere bilder av terrassenen våre og fjorårets resultat, se disse linkene:
Høsten lister seg på tå

Nå sitter vi atter her i Huset i skogen planlegger og drømmer om hvordan vår framtidige hage skal se ut. I år er det planeringsarbeider og plen som står på dagsordenen.
Vel, den som lever får se, som min avdøde mor pleide og si...

 Været er forøvrig deilig her i dag; opp mot ti grader i skyggen, og hage eller ei, jeg  - som har fri fra jobben i dag -  skal sette meg ut på terrassen med tekoppen og nyte solas varmende stråler. Utenfor terrassen er det realitetenes verden som venter meg; det meste av "hagen" ligger under et dekke av snø, men det tiner... og håpet er lysende grønt!
Ha en deilig dag, du også!
Mvh
Janna

2 kommentarer:

  1. Direkte nydelig på terrassen din! Her skinner sola idag også, og vi har hele 12 grader...og snøen er nesten borte;) Blir spennende med ordning av hage..her er vi snart klar for våronna, og det blir litt av en jobb, er jeg redd;)
    Kos dæ i sola, klem fra mæ;)

    SvarSlett
  2. Når en har en ekstra fridag er det viktig å ikke fylle den med for mange planer synes jeg, bare nyte den og la den fylle seg selv..... Men selvfølgelig, ingenting gjør seg selv og skal noe bli gjort må det bli når en har fri fra jobb.....

    Lykke til med hageprosjektet og ønsker dere en flott helg.

    SvarSlett