fredag 13. april 2012

Svikefulle april 2

Det har vært liten aktivitet her på bloggen i det siste, og det skyldes rett og slett at jeg ikke har hatt tid til å blogge - eller rettere sagt ikke har prioritert det å blogge. Barnebarnet vårt er på besøk; en liten guttunge på snart to år som er et lite fyrverkeri av energi, smil og latter, varme klemmer og ikke minst en stor dose trass som holder på å ta "knekken" på mora innimellom :-)

Jeg har et par dager fri denne uka - og det oppleves godt ; spesielt på slike dager som i går, da været var aldeles nydelig - noen snøkorn i lufta på morrakvisten - men med plussgrader føltes det smått vårlig likevel.
 Etterhvert klarna det opp, og sola glimret med sin tilstedeværelse på en lettere skydekket himmel, og det var rent sommerlig i solveggen på terrassen her i Huset i skogen.

 Vi satt ute og koste oss med en lettere lunsj, etter at vi hadde vært på tur med "lillingen", og ... ja, vi bare storkoste oss!
  I dag laver snøen ned igjen, men vi har likevel planer om en tur ut, for "lillingen" trenger sin dose frisk luft, og det gjør bestemor også, så her må vi bare kle oss etter forholdene og stå på... Våren kommer vel likevel - en av dagene...

Ha en fin dag, dere også, uansett vær og føreforhold!
Mvh
Janna

2 kommentarer:

 1. Som du har kost deg!..og med en fortryllende pjokk;)
  Flotte bilder du viser..selv om de ikke akkurat vitner om vår:)
  Ha ei riktig god helg, klem fra mæ;)

  SvarSlett
 2. Hei på deg.
  Så koselig med besøk av denne lille pjokken da ;)
  Flotte bilder, typisk april - ikke vinter, men heller ikke helt vår ;)
  Ønsker deg en fortsatt fin helg.
  Klem, Monica

  SvarSlett