fredag 29. juli 2011

To nesten ferdige terrasser...

Min kjære har vært flittig og flink i ferien, og nå har vi to nesten ferdige terrasser å tilbringe varme og deilige sommerdager på: for ikke å si kjøligere nordorske sommerkvelder, der lyset er vidunderlig og duftene fra skogen og terrsassens blomsterflor kjemper om kapp med lukten fra brennende ved i bålpanna...
Vi har hatt noen koselig, sene kvelder på den sørvest-vendte terrassen vår, denne uken, min kjære og jeg. Vin og bål har ikke gjort stemningen verre, og selv om vi begge har befunnet oss i et ettertenksomt og sorgfullt modus på grunn av den tragendien som utspant seg i Oslo og på Utøya forrige fredag; den 22. juli, har vi vært desto mer takknemlig for livet, for det livet  VI lever, for hverandre, og for at  alle våre kjære befinner seg vel og i trygghet.
Her nedenfor ser dere bilder av den "nye"terrassen (14 dager yngre enn den andre :-)).
Den er sørvest-vendt, og her har vi sol fra tidlig om morgenen til seint på kvelden. Her har vi møblert med et gammelt grønnmalt bord som vi bruker som spisebord, to komfortable kurvstoler og blomster i krukker og kar. 
 Begge terrassene skal beises i en mørkere farge, og det gjenstår en del "finishing-work", samt å lage trapper,  men vi er superfornøyde med de uterommene vi hittil har fått, og gleder oss til det fortsatte arbeidet med å skape et koselig og trivelig utemiljø  her i skogen, vi har jo bare akkurat begynt...!
Nedenfor her er det flere bilder fra den sør-østvendte terrassen fra det forrige innlegget mitt. Her spiser vi frokost og koser oss i sola fra tidlig morgen til ca kl. 1600 om ettermiddagen. Her har vi flere sittegrupper, solstol og selvfølgelig blomster i enda flere krukker og kar!
Ha en fin fredagskveld, mine venner. 

Mvh
Janna

9 kommentarer:

 1. Nydelige bilder du viser! Ser ut som dere kan kose dere der mang en kveld.
  Ønsker deg en fin kveld.
  Klem Christina

  SvarSlett
 2. Du har noen utrolig flotte uteplasser, skjønner godt dere sitter på kveldsol-terrassen og nyter livet og de gode samtalene;)...og de trenger vi alle i denne triste tida.
  Jeg venter på en sommer fortsatt, synes aldri jeg kommer igang med verken pynting eller arbeid ute, men kanskje kommer den nå:)
  Ha ei koselig helg, klemmer fra meg;)

  SvarSlett
 3. Jeg dåner.....åååå du har det lekkert Janna...jeg har vist fram nesten alle bildene til Gubben:)) Stor enighet om at dere har fått det skjitlækkert:) Kjekt med handyman som svinger seg i ferien:)
  Nå håper jeg vi får litt sommer.....jeg har snakket om grilling i grillhytta imorgen men det spørs på nordavinden da....
  Nyt helga i utestuen, klem fra meg:)

  SvarSlett
 4. Kor utrolig KOOOSELIG dokker har fått det på uteplassan dokkers, er jo bare til å drømme seg bort i :)
  Likte så godt de kurvstolene, og de bildene med ROOSA ting, rosa stettskål.. sukk
  klem fra Tone

  SvarSlett
 5. Åååå, så KOSELIGE uteplasser!!
  Der skulle jeg gjerne sittet nå;))
  Her er det meldt tropenatt, men vi har INGEN fin uteplass som frister, ikke en blomst engang...;(

  Ha en kos kveld ♥

  Klem Line

  SvarSlett
 6. Utrolig lekkert!!! hvor er stolene fra? :)

  ha en fin kveld!

  mvh bergfrua

  SvarSlett
 7. Det ser så idyllisk ud. Du og din kære har virkelig sans for det æstetiske, sanselige og samtidig at gøre det utrolig jordnært. Det er ikke bare et billede af et sted. Jeg kan mærke varmen og lyset fra den nordnorske sommerhimmel.

  Og jeg drømmer om at sidde lige dér, på din terrasse, og kigge ud på lyset og drikke vin sammen med dig! :)

  God weekend. Klem.

  SvarSlett
 8. Dere har virkelig en nydelig sans for detaljer. Utrolig vakkert - og samtidig koselig. Slår meg sammen med Megan og sier at stemningen innbyr til vin og en god samtale!
  God helg!

  SvarSlett
 9. Flott veranda!! Ser dere har densamme "grillen" som vi, elsker å båle ;o)

  Klem Anna

  SvarSlett