mandag 19. mars 2012

Sånn går nu dagan...

Det er hverdager det er flest av, og de fyker fort avgårde. Men nå er det bare tre dager til vi får besøk av datter og barnebarn fra Amerika, og da blir det fest her i Huset i skogen. Gjett om det er et bestemorshjerte som banker ekstra hardt bare ved tanken på å klemme en skjønn, liten guttunge... et barnebarn som er den vakreste lille klumpen i verden!

Ellers er det mat og matlaging som er i fokus her i huset. Ikke for det, no big deal, jeg er ingen mesterkokk, bare opptatt av at hverdagsmaten ikke behøver å være kjedelig. 

I dag hadde vi en deilig kyllingsuppe med kokosmelk og fløte til middag; kjemperaskt tillaget og fantastisk smakfull og ikke minst varmende på en slik småkjølig prevårettermiddag som i dag, da vi kom slitne og trøtte hjem etter nok en hektisk dag på jobb.
 Har du lyst til å prøve denne suppen eller noe annet av
Jannas Mat, er det bare å trykke på denne linken.

Etter middag laget vi brød, og forberedte morgendagens middag: en smaksfull kjøttpudding med ost, chili og rosmarin; og sånn går nu dagan...

Ha en fin kveld videre.
Mvh
Janna

1 kommentar:

  1. Fra Amerika. Ikke ofte du ser dem da så det blir sikkert helt fantastisk å få dem hjem.

    Jeg er innimellom så matlei, men prøver å lage sunn mat på gode råvarer ettersom vi har barn som vokser. Takker for mattipsene slik at jeg kan variere med noe nytt.

    Kos dere i huset i skogen.

    Randi

    SvarSlett