tirsdag 8. februar 2011

Dagens morgenstund

I dag var jeg ikke på jobb, og hadde dermed god tid på morgenen til å nyte en stille stund alene mens dagen grydde. Jeg laget meg et par lakse-sandwicher og en deilig kanne te, og satt her og koste meg - leeenge!  Slike morgenstunder er uvurderlige, og jeg prøver alltid å kose meg litt ekstra når anledningen byr seg. Det innebærer blant annet noe så enkelt som å dekke et fint brett og sette seg i sofakroken og bare være til.


 
 

 Slike hjemmedager kan også bety ekstra god tid på badet... 


...og noen ekstra gode kroppsprodukter og godlukt, ekstra lang tid i dusjen, peeling og... 
ja, jeg pampered meg selv litt i dag.
Herlig!

Håper dere har en fin dag, dere òg.

Mvh
Janna

6 kommentarer:

 1. Hørtes herlig ut, Janna! ....å gå bare i sitt eget tempo uten egentlig å ha de store gjøremål, godt for kropp og sjel:)
  Kos deg resten av dagen også, klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Det lyder og ser godt ud, kære Janna. Lige hvad du trængte! ;) Man skal huske at forkæle sig selv og gøre som du. Give sig tid til bare at være. Nyde.

  Jeg besluttede mig for en selvudviklingsdag. Efter fysioterapeut og indkøb, gik jeg i gang med at læse og den har gjort mig godt indtil videre. Lige hvad jeg havde brug for! Vigtig for min rejse og også for det, jeg skriver om. Så har jeg gået tur med hundene i stormvejr. Jeg havde min IPod på med god musik, så jeg ikke blev stresset af vinden! :) Og jeg så de smukkeste skyer og lys, der faldt ned over marken. En god dag!

  Nu lidt mere læsning.

  Stor klem til dig.

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. Åh guh.....skulle vært på frokost til deg også... Jeg er en hastverkfrokostspiser! Alltid vært det! Kanskje jeg burde prøve dette en dag...? Så rålekkert ut Janna:)
  Sist jeg var på hotell i oslo via jobb, bestillte jeg frokost på rommet. Nydelig..med en rose i en vase. Bør prøve dette hjemme også:)
  Nyt kvelden, klem fra meg:)

  SvarSlett
 5. Det trenger man jo av og til =) Koselige bilder og vakkert brett du dekket på til deg selv. Det er deilig med sånne morgener! Takk for titten på en koselig blogg =)

  SvarSlett
 6. Deilig!!
  Noen ganger ordner jeg bakst om kvelden å setter i kjøleskapet. Steker det neste morge...vips...ferskt brød på 1,2,3!

  Klem Anna

  SvarSlett