Å spise fisk er en utmerket investering i egen helse, og det å inkludere fisk som en fast del av kostholdet, har mange helsemessige fordeler. Fisk har nemlig et høyt innhold av mange nødvendige næringsstoffer.
Sei er en av disse flotte matfiskene som både smaker nydelig og er en god kilde for protein, vitamin B12, selen og jod, og i dag har jeg servert denne fisken på kanskje litt utradisjonelt vis med nøtter og druer. Det tok meg under en halv time å lage denne retten, og det smakte kjempegodt.
Stekt seifilet
med pistasjnøtter, vårløk og druer
Til dette serverte jeg hjemmelaget mandelpotetpuré; en favoritt her i huset!
Vi dekket et koselig bord med blomster og levende lys,
og
spiste en god, sunn og lettlaget onsdagsmiddag!
Vil du ha oppskriften, finner du den her
Mvh
Janna
Janna!
SvarSlettDet der så bare helt utrolig nydelig ut. Mmmmm.
Alt godt en onsdagskveld fra Eirin.