mandag 30. august 2010

Møbleringen har startet...


Det var et stort øyeblikk for oss da vi kunne begynne å pakke ut sofaer og bord og diverse saker, og plassere dem rundt her i Huset i skogen. Vi hadde gjester i helga, og i forkant av deres ankomst fikk vi det litt travelt med å gjøre det noenlunde beboelig. Så midt i kaoset med at kjøkkenet kom på torsdagskvelden, prøvde vi å pynte litt og gjøre det trivelig.

Lysekrona er en fin kontrast til de rustikke veggene.

Det ble ikke brune og beige møbler nede i stua, men svarte og røde.

Da vi falt for de røde stolene og sofaen fra brukt- og antikk-butikken i Trollvik, fikk vi samtidig et lite problem, for bortsett fra at salongen var rød, trengte vi plutselig ei sofa til. Men ved en tilfeldighet kom vi over den svarte fra Brødrene Andersson, vi falt igjen, og problemet var løst... bortsett fra at sofaen var svart!!  Men vi fant ut at det kunne vi egentlig leve med, og angrer ikke på valget: Kobinasjonen rødt og svart og naturtoner ellers, er riktig så vellykket, synes vi:-)

Her har dere en liten titt, velkommen inn.


Trappa skal  lukkes helt igjen, dvs. at det skal bygges en vegg langs sidene.
Til høyre i bildet, i forkant av trappa, under platået, skal peisen mures opp. Det arbeidet starter forhåpentligvis snart.

Kjøkkenet, der bare noen av skrogene er satt opp, kan skimtes i bakgrunnen. 

Litt provisorisk og nakent ennå, blant annet mangler lysekrona over spisebordet. Men snart...

Et lite tablå; rasket sammen i full fart...:-)

Arbeidsplassen vår på galleriet.


Kos på galleriet!


Fremdeles er det mange ting som trenger å komme på plass, men vi har stor tro på at det nok blir koselig og bra etterhvert:-) 

Ha en fin kveld videre:-)
Mvh
Janna

10 kommentarer:

 1. Ahhhhhhhh, hva skal jeg si????? spesielt!!!!! Vakkert!!!!! og bare lekkert!!!! Den røde sofan!!!!
  Da jeg var på møbeltapetseringskurs for ei uke side, så var det ei jente som trakk om en sofa som ligener på den du har. Bare at hennes var grønn stripede sånn opprinnelig. Etter hva jeg skjønte så var det en italiensk sofa av nyere dato. Hun trakk den i hvit mikrofiber, og satte i fem knapper i stedet for hundre og ørten. Putene ble også fjernet, og det ble lagt på lag på lag med skumgummi og platevatt i sete og rygg. Ble veldig fin:DDD Det røde er flott som kontrast til det svarte:DDDD Klemz

  SvarSlett
 2. Wow... Just... WOW!
  Helt målløs jeg, så herlig personlig og VAKKERT! Elsker det! :D
  Du er jo bare helt utrolig flink da, også så inspirerende! :D

  SvarSlett
 3. fy flate den svarte sofaen var lekker, og de på galleriet <3 Kjempeartig å se bilder av nå når det virkelig tar form. Jeg er spent på kjøkkenet:)
  Ser du liker stettefat, det er så vakkert, både som pynt og i bruk når man har gjester:)
  Tone

  SvarSlett
 4. Det BLIR ikke fint...det ER:) Sofaene matcher jo ekstra godt når du har putta litt rødt borti den sorte sofaen. Skikkelig fine og lunt med den rød fargen. Stort rom, men varmt:) Spent på hvordan peisen blir når dere starter med den.

  Lysekrona gjorde seg veldig godt der den henger:)

  En ulempe med arbeidsplassen på galleriet er at den kanskje ikke får jobba så mye der....plassen er så koselig at en bare blir sittende å se ut;) Skikkelig flott plass:)

  Ha en fortsatt fin kveld:)

  SvarSlett
 5. God morgen Janna!
  Så flot det bliver! For et hus! :-) Synes det ser kanon godt ud med de to sofaer i sort og rød og puder som matcher "modsat". Gode kontraster. Virkelig lækkert. Det må være stort at være kommet så langt!

  Ha' en fin dag.

  Klem, Lene

  SvarSlett
 6. Åååå...jeg må bare innrømme at jeg er dønn misunnelig;) Det er bare såå lekkert hos dere, og så koselig. Tenk å ha en slik utsikt på kontoret sitt! Hvilken farge og beistype har dere brukt på veggen på stua?
  Sofaene matcher jo hverandre og passer så godt inn. Gleder meg veldig til å se fortsettelsen!

  Ha en fin tirsdag:)

  SvarSlett
 7. For et palass!!! Det er råfint Janna...og det ble knall med en sort og en rød sofa!!! Jeg blir nesten stum av beundring...og det skal noe til, hehe:)
  Må da være utrolig godt å ha kommet så langt som dere har nå, etter mye jobb.
  Ha en fin tirsdag, klem til deg:)

  SvarSlett
 8. Heia. Nei og nei nå er det lenge siden jeg var innom deg. Og her har det jaggu skjedd forandringer. Helt utrolig flott og spesielt. Alle møblene med kraftige farger smelter inn i de rustikke fargene og materialene ellers. Høyden under taket gir luft til de "tunge" møblene. Åh du må være bra stolt. One of a kind house.

  Lykke til videre.

  Randi

  SvarSlett
 9. Hei Janna :)

  Sitter og nyter synet av deres fantastiske smak og nydelige farger og detaljer :) For ikke å snakke om den gode maten da :) Er så inspirerende å følge med her inne hos dere... Ble ikke noe av turen min nordover, men dere er nok ferdig med huset når æ neste gang er på deres kanter og da tar æ kontakt :) Klæm fra mæ :) Tone-Lise ;)

  SvarSlett
 10. Kom over nettsidn din da jeg Googlet etter sort Chesterfieldsofa - og følte jeg måtte legge igjen en kommentar, for dette var virkelig et flott og annerledes interiør! Helt herlig å se :-)

  SvarSlett