fredag 30. desember 2011

Gaven

En kvinne foretrekker ofte en manns gaver fremfor hans selskap.
Marilyn Monroe

Nå vil jeg ikke skrive under på gehalten i dette sitatet, men jeg må bare si at julegaven jeg fikk fra min mann i år virkelig falt i smak - uten at jeg verdsetter hans selskap noe mindre av den grunn!!!!

Men jeg fikk noe jeg har ønsket meg en stund: en lukka; eller luhkka, en samisk poncho/kappe med hette. Den er tradisjonelt laget av tykk vadmel, gjerne pyntet med annet stoff og fargerike bånd. Den luhkkaen jeg fikk var laget av vadmel og lær, og hetten var kantet med rødrevskinn; den var bare aldeles nydelig, bestilt av min mann og sydd til meg av fantastisk flinke Hilde Marie Lund, som eier og driver Kronebutikken i Sørkjosen. Hilde driver også bedriften Reisa Skinnprodukter, en bedrift som virker innen produksjon av pelsvarer. Hilde designer og syr blant annet de vakreste klær i lær, skinn og pels; gjerne etter tradisjonell modell, men  hun setter sitt eget personlig preg og tolkning på det hun lager, noe luhkkaen jeg fikk i gave er et nydelig eksempel på. 

Bare se for dere selv:


Tusen takk, kjære, for denne vakre gaven!

Ønsker dere som er innom her en fin lillenyttårsaften!
Mvh
Janna

6 kommentarer:

 1. Måtte lese meg opp på dypdykk først; herlig nok en gang! Du er den fødte modell!!
  For en flott gave!..og den er sikkert ordentlig varm også i tillegg til at den var fiiin!
  Takk for trivelige stunder i året som snart ebber ut, og et godt nytt år ønskes deg og dine!!
  Nyttårsklem fra meg;)

  SvarSlett
 2. WOW..den var lekker Janna:) OG den var DEG!!! Herlig med slike plagg du ikke møter mange på gata med:)) Mannen har skjønt det:)
  Riktig godt nytt år, takk for 2011, klem til deg:)

  SvarSlett
 3. Den var nydelig,heldige du:)Godt nyttår ;)

  SvarSlett
 4. Tusen takk til deg for herlige stunder!Nydelig dame!Julegaven var også nydelig! Ønsker deg Ett Godt Og Fredfyllt Nytt År! Gleder meg til å følge deg videre 2012!

  SvarSlett
 5. Sikke en dejlig gave Janna, hvor ser den dejlig ud, lækker kvalitetsarbejde gennemført ned til mindste detalje, jeg kan godt forstå at du er glad ved den, jeg er sikker på at den klæder dig godt.
  I kærlige tanker, Godt Nytår.

  SvarSlett
 6. Jeg glemte at skrive at jeg godt kunne se et rigtigt godt match imellem din Poncho og disse støvler. http://dk.duckfeet.dk/pi/Duckfeet_København_1707_.aspx
  I kærlige tanker, god mandag Janna.

  SvarSlett