torsdag 24. november 2011

Pssst, en ny side ved meg...

Vel ny og ny... jeg er ikke ny, men her finnes nå en ny side/fane. Innholdet foreløpig ikke nytt, bare samlet!

Janna gjør dypdykk i klesskapet er nå samlet under en egen fane/side her på bloggen, og heretter vil jeg legge oppdateringer vedrørende min roting i klesskapet på denne siden.

I morgen - fredag- vil jeg antageligvis oppdatere siden, men jeg har problemer med blogger og det nye gransesnittet, og vet at det ikke vises i leselistene til mine følgere når jeg oppdaterer; er det noen andre som har opplevd problemet, og vet om en løsning...?

Ha en fin torsdagskveld.
Mvh
Janna

2 kommentarer:

 1. det ble iallfall opdatert i leselisten hos meg no :) Kanskje problemet er borte no. Fortsett med dypdykk, artig å lese :) Ha ei god adventstid
  klem fra Tone

  SvarSlett
 2. Hei, jeg dumpet borti bloggen din i går og må si jeg er målløs.

  Jeg er så lei det en venn av min far kaller for "kvitsjuka", og det var med stor glede og iver jeg hev meg over bloggen din. For noen vidunderlige farger. Jeg har nå snart lest meg gjennom måned for måned og nyter å se brun beis og glamorøse tekstiler.

  Jeg setter så pris på "noe annet" enn alle de ødelagte hvitmalte møblene. Takk for en meget inspirerende blogg! Herlig er også serien om klær. Du har så fantastisk god smak og er jo så flott!

  Ha en god helg!

  Mvh

  Astrid

  SvarSlett