søndag 6. november 2011

Jannas dypdykk i klesskapet, uke 8

People seldom notice old clothes if you wear a big smile
Lee Mildon
Mandag 
10 år gammelt fløyels-skjørt fra Benetton, opprinnelig kjøpt til min eldste datter som nå er 25, tre år år gammel, strikket jakke fra Oxmo, 10 år gammel, brun ull- lue fra Sisley, fire år gammelt skjerf, tre år gamle pulsvarmere, strømper fra i fjor, og brune skinnsko fra i høst.
Øredobber fra "smykkeskrinet" matcher perfekt...
 

Tirsdag:
Fem-seks år gammel strikket jakke i silke, skjørt i kokt ull, og silkeskjerf: alt fra NoaNoa.

Sløyfer er veldig "in" i år...;-)
 10 år gammel kåpe, opprinnelig kjøpt til eldste datter;  fem-seks år gamle skinnhansker fra NoaNoa.

Onsdag:
Fem-seks år gammel jakke fra InWear, tre år gammel topp fra Benetton, fem-seks år gammelt skjerf fra InWear, tre år gamle nickersjeans fra Levis, og tre år gamle skinnstøvler fra AirStep.
 

Torsdag:
Fire år gammel jakke fra NoaNoa, fem-seks år gammel skjorte fra InWear, tre år gammelt belte fra Benetton. Rose fra Glitter.
Tre år gammelt, sort pencil-skjørt fra Floyds. Fire år gamle sorte skinnstøvler - husker ikke merke.  

Fredag:
Tre år gammel kjole, husker ikke merke, to år gammelt belte, tre år gamle strømper, og 10-12 år gamle sko.


To-tre år gammelt skjerf i silke.
Kledd for jobb på fredag: pynter meg alltid litt ekstra denne ukedagen, litt viktig å markere at det er helg...

Klær er en måte å uttrykke personligheten på, de identifiserer hvem du er og hva du vil uttrykke. Jeg liker klær som er feminine, behagelige og sensuelle - og som skiller seg ut fra mengden. Jeg er ikke opptatt av mote; mote er et kortlivet fenomen, men stilen varer. Jeg tror jeg har en ganske personlig stil, basert på nettopp det at jeg blåser i hva som er "mote", men kler meg i det jeg liker og tror kroppen min kler. 

Hvordan er det med deg; har du et bevisst forhold til hvordan du kler deg?  

Ha en fin søndag.
Mvh
Janna 

6 kommentarer:

 1. Elegant Janna, du udstråler elegance og stor personlighed, det er nemlig det der er essensen af at klæder skaber, i mine øjne har det heller ikke noget med mode at gøre, det handler om at befinde sig godt i det man klæder sig i og så evnen til at matche de forskellige ting.
  Jeg selv har det på denne måde, jeg går i det der giver mig en god følelse, ikke hvad de fleste nødvendigvis går i, samtidig er også jeg vild med at matche,
  I kærlige tanker, god Søndag.

  SvarSlett
 2. Jeg har vært flinkere før enn jeg er for øyeblikket, men er bevisst på hva jeg har på meg, men du er en fryd for øyet!! Dine elever er heldige som kan se på en så flott lærer; de legger vanligvis merke til alle detaljer, har jeg erfart;O)
  Nyt søndagen videre, klem fra mæ;)

  SvarSlett
 3. Jeg er også nøye med hva jeg har på meg. Jeg varierer også mye. Jeg har aldri hatt det samme antrekket to dager på rad. Ja kanskje heller ikke i løpet av 14 dager.
  Ingen av klærne mine er spesielt kostbare, og jeg har ikke greie på klesmerker. Hva jeg har på meg er også avhengig av hvilke oppgaver jeg har. For klær øker selvtilliten.

  SvarSlett
 4. Du er virkelig en flott dame, Janna !

  Når man er trygg og sikker på seg selv.. velger man klær deretter.. man våger å kle seg sexy..

  Jeg er dessverre havnet i kategorien "what not to wear" og klarer ikke å hente frem gnisten i gjen..

  SvarSlett
 5. Jeg har fulgt med på disse dypdykkene dine en stund.Himmel og hav så mye klær. Og så mye fint da. Skulle gjerne forsvunnet inn i skapet ditt jeg. Keep it up!

  SvarSlett
 6. Hei, Janna! For en flott blogg du har:o) Kom over den da jeg googlet "tapasribbe." Dere har et VAKKER hus! Veldig gøy å se litt røffere look nå etter mange år med Chabby Chic ;o) Legger meg til som følger, og gleder meg til å snart titte innom igjen :o)

  Nå må jeg marinere ribba ;o) Klemmer, Marianne

  SvarSlett