lørdag 31. juli 2010

Vår nye, røde, sofa.

Husker dere innlegget mitt om sofaer, der jeg viste et bilde av min favorittsofa; som dessverre ikke var å få tak i, fordi prodeusenten/leverandøren ikke shippet utenfor USA?

Denne sofaen i rokokkostil synes vi er så nydelig. Det at den er i skinn skaper en tøff kontrast til den delikate formen. Men dessverre; den er ikke å få tak i her i Norge.

Da er det jo fantastisk at vi fikk tak i denne røde sofaen, som jeg viser bilder av nedenfor, og som er i samme stil, bare i et annet stoff. 
En supergod erstatning synes vi. 

Denne skal stå foran de store vinduene i stua, sammen med en svart sofa i samme type stoff. Tror det kommer til å bli kjempetøft! Sofaene kommer til å tilføre interiøret akkurat det rette "edgy" uttrykket!; litt frekt mot de røffe veggene, det rustikke gulvet, og de gardinløse vinduene! Jeg skal prøve å finne noen store, tøffe puter både til denne sofaen og den nye, svarte; noen som tar opp fargene i begge, og som også har naturtoner i seg... 
Jakten har startet... Igjen!

Vi synes vi er kjempeheldige som kom over denne sofaen og de før viste stolene på 
brukt- og antikkbutikken i Trollvik.

Et vakkert stykke møbel, 
og et regelrett kupp for oss som var der i butikken til rett tid!!!


Ha en fin lørdagskveld videre!

Mvh
Janna

7 kommentarer:

 1. Oi! Elsker sånne sofaer! Drømmer om å ha ein i samme formen, men gjerne i lyst skinn ;)
  Men rette plassen kan det nok passe med rødt og :)
  Gratulerer!

  SvarSlett
 2. Ja,ikke sant!! Hos oss hadde jeg sett for meg sofaer i brunt, beige..du vet, naturtoner. Men det kan lett bli kjedelig med kun farger ton-i-ton. Tror disse røde sofaene vil tilføre et litt "edgy" uttrykk her hos oss; mot de litt røffe veggene, vinduene uten gardiner og det rustikke gulvet, vil disse sofaene skape akkurat det rette overraskende momentet interiøret trenger for ikke å bli kjedelig.

  Mvh
  Janna

  SvarSlett
 3. iiik....for et kupp!!!! Den var alldeles nydelig og passer perfekt Janna:) Stolene i innlegget under var også SUPER....bra dere fant de:) Dette blir skikkelig bra:)
  Ha en flott søndag, klem fra meg:)

  SvarSlett
 4. Nydelige sofaer!!! Har aldri tenkt på det og trekke om en gammel sofa i skinn, men det ser helt rått ut!!!!!! Nei, hvorfor skal alt være så forutsigbart.Hjertedama/ Grethe

  SvarSlett
 5. Jeg fant bloggen din først i dag, ved å trykke på linken til bloggen din i en kommentar du hadde lagt igjen hos hjertedama. Og jeg må bare si at det er jeg SÅ GLAD jeg gjorde, for makan til flott interiør! Akkurat min stil. Jeg har ikke mye hvitt hjemme hos meg, men maler en del i fargen til butikken, for det er lettere å selge enn de mer spesielle fargene på møbler. Hvis jeg får større butikk, slik at jeg kan lage mer adskilte miljøer, er det nettopp slike uforutsigbare og Quirky interiører jeg har lyst til å skape. Lyst til å vise folk at selv om hvitt er fint, kan man ha det flott med farger! Og da Laura Ashwell først kom med stilen sin Shabby Chic, hadde hun et program på E!/ Style, som het Shabby Chic. Og der var det masse farger. Dust og lett, men det var farger. Jeg tror vi trenger farger, men liker likevel det lyse lette. Men det er sant som du sier, at det begynner å bli mye av det, og at man trenger en kontrast. Derfor er jeg så glad jeg fant deg.
  Jeg har forsøkt å få tak i en baderomsskjenk i åresvis (fire år) så vi har en midlertidig på det ene badet. Jeg ønsekr meg en rokokkostil skjenk med lys marmortopp, og her i Norge er det visst bare svart granitt som er å få tak i.
  Har tenkt på å få sendt fra USA, men har ennå ikke turt.

  Et tips når de ikke vil sende til utlandet: Få deg en konto hos jetcarrier, da får du det helt hjem.

  SvarSlett
 6. Hei! Hvor mye betalte du for den røde sofaen? Vet du hvor gammel den er?

  Hilsen Ann-Charlott :-)

  ac_jellum@hotmail.com

  SvarSlett
 7. Hei. Jeg har en rokokkosofa i lys skinn som jeg vurderer å selge eller trekke om. Hvis noen vil se bilder kan jeg nås på merete.fagertun@gmail.com

  SvarSlett