fredag 11. mai 2012

Å planlegge eller ikke...

Hva setter du på bordet når du skal kose deg? Har du et fast repertoar av retter, som du vet smaker godt, og som du kan lage i blinde, eller bare hiver du deg ut i det; plyndrer kjøleskap og andre skap for potensielle ingredienser, og komponerer både uforglemmelige og høyst forglemelige kulinariteter av ymse slag?
Jeg er vel helst av det siste slaget, og som oftest går det bra, men det har også resultert i noen mindre gode opplevelser, for å si det sånn...

Men her om kvelden gikk det overraskende bra,  for da vi bestemte oss for å lage en lavkarbo/grovkarbopizza  var forventningene ikke særlig høye. Men under over alle undre: Pizzaen smakte slett ikke verst, og hvis man glemmer at dette liksom skal være en erstatning for pizza, og tar det for det det er: ja, så smakte det faktisk veldig godt!

Sjekk gjerne ut oppskrifta på Jannas Mat
Får du rester, passer denne ypperlig som en lunsjrett på jobben dagen etter; rull den sammen og putt i lunsjboksen: Deilig! Vi har prøvd...

Ha en fin fredag videre.
mvh
Janna 

1 kommentar:

  1. Hei Janne! Så fin blogg du har! :-) Denne pizza´n må jeg prøve å lage en gang, vi er veldig glad i pizza og har det ofte her i heimen! Takk for tipset!

    SvarSlett