tirsdag 8. juni 2010

Kylling i karri

Dagens middag: 
Kyllingfilet med karrisaus

 Foto: Janna

Lettvint og godt. Kjempegod saus. Den er veldig enkel å lage, men smaker aldeles nydelig.   
Retten smaker også godt varmet opp dagen etter!

Ha en fin ettermiddag og kveld!

Mvh
Janna

4 kommentarer:

  1. Fantastisk godt kjære:))Sausen var vanvittig god. Eneste "ulempen" er at man ikke klarer å stoppe i tide:) Nå er jeg både utslått og overmett.

    Mvh
    Din Kjære!

    SvarSlett
  2. Det så utrolig godt ut, må definitivt prøves en dag :)
    Takk for tipset, ha en fin kveld videre :)

    SvarSlett
  3. Uhm, det lyder godt og ser lækkert ud! Det må jeg prøve.
    Og tusind tak for fin kommentar på min blog. :-) Den gjorde mig vældig glad!
    God aften til dig og dine!

    Megan

    SvarSlett
  4. Høres veldig godt ut!
    Kanskje jeg skal prøve den. ;-)

    Alt godt i skogen.

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar til meg, både ros og ris mottas med takknemlighet; bare slik kan jeg utvikle meg! Kanskje har du et spørsmål eller to...

Vennlig hilsen Janna