torsdag 30. juni 2011

Det gode liv...

Hva er det gode liv? 
Kulturopplevelser, reiser, mat og vin, god helse, samvær med venner... ja, alt dette og mere til, vil nok mange i likhet med meg svare.  Men akkurat nå er det samværet med vårt barnebarn som står i fokus, og som både inspirerer og gleder oss mer enn jeg kan beskrive, og som representerer det gode liv for oss her i Huset i skogen!


James Patrick, vårt førtste barnebarn. En kilde til lutter glede!
Foto: Marie Charlotte


Kontrastene er store her nord: Den ene dagen har vi skikkelig sommervarme der sommerklærne tas på, den neste borger nesten for vinterhabitt...Foto: Janna


James og hans lille venninne Tiril
Foto: Marie Charlotte


Dagene flyr avgårde, og nå er det bare 14 dager til de reiser tilbake til Chicago. Men tiden og det gode liv er her og nå, og gjett om vi koser oss. En liten go'klump på 13 måneder gleder et bestemorhjerte til bristepunktet. Med sine strålende øyne, brede smil, pludring og varme klemmer gir han dagene her i skogen et innhold som er mer verdt enn all verdens luksuriøse reiser og artsy-fartsy-kulturoppleveser. 


Ha en fortsatt fin dag.
Mvh
Janna

3 kommentarer:

 1. Så enig med deg! Utrolig hva en slik liten go'ing gjør med oss bestemødre, så kos deg maksimalt den tida du har han! Jeg skal passe Prins-I imorgen, så jeg gleder meg;)
  Ha gode dager, klemmer fra meg;)

  SvarSlett
 2. han er jo også bare helt utrolig sjarmerende flott guttunge, så ikke rart du koser deg, heldige deg :)
  klem Tone

  SvarSlett
 3. Kos dokker skikkelig,er så enig med deg :)))

  SvarSlett