søndag 24. mars 2013

En liten statusoppdatering


Kjære alle trofaste venner av bloggen min

Det er relativt lenge siden jeg skrev forrige innlegg nå, og jeg har fått en del forespørsler om jeg har sluttet å blogge, om hvordan det står til med helsa, og om jeg "kommer" tilbake... 
Til det må jeg først og fremst si: Tusen takk for spørsmål og henvendelser, det varmer!

Dernest vil jeg bare si at jeg har jobbet med å legge bak meg et år som jeg har valgt å kalle "mitt underlige år". Et år med både opp- og nedturer. Helseproblemer har tatt sin "toll", og jeg har til tider vært satt helt ut. Jeg har virkelig måttet jobbe for å beholde tålmodigheten. Men jeg føler nå at jeg er "tilbake"! Energien er på topp, og jeg har startet i full jobb igjen - for to uker siden - og jeg synes at det er ubeskrivelig kjekt å være tilbake i miljøet. Ikke minst har det vært kjempefint å møte alle de flotte elevene mine og ta fatt på arbeidet sammen med dem igjen.

Blogginga har vært nedprioritert i arbeidet med å bli så frisk som mulig, det måtte bare til, og enda en stund fremover vil det nok bli færre innlegg enn før. Men nå fordi jeg jobber meg framover mot en eksamen som jeg skal avlegge i slutten av mai, og jeg kjenner at jeg - etter arbeidet på skolen - ikke vil ha særlig tid til annet enn til å grave meg ned i tall og alskens formeler... Så inntil da må nok blogginga fremdeles ligge litt på is... Men jeg kommer forhåpentligvis desto sterkere tilbake, etterhvert!


Og jeg har det veldig, veldig bra, og ser fram til... framtiden, til alt det som er- og utgjør livet! Jeg ser fram til en sommer som jeg tror kommer til å bli fantastisk. Denne forlokkende, lyse årstiden er jo ikke alt for langt unna - i alle fall ikke i et tidsperspektiv - selv om perspektivet endrer seg når jeg kikker ut vinduene her i Huset i skogen. For akkurat nå virker det som om vi her nord er på vei inn i en ny istid! Snøen laver ned, i enorme mengder, ustoppelig og uten stans. Den dynger seg bokstavelig talt opp både utenfor og oppå huset vårt. Det føles som om vi er i ferd med å bli begravet av en hvit, tung dyne!


Vel, været kan ingen gjøre noe med, så det får ikke lov til å tynge meg! Jeg er født og oppvokst i Nord-Norge, og jeg vet at våren, den er svikefull og lunete her nord, og den har en tendens til å møte opp i seneste laget, intet nytt i det... Men sommeren; den kommer. Alltid! Kanskje ikke alltid så god, men den kommer...


Men før den tid står påsken for døra, og den skal vi feire. Så ha ei flott påske, alle dere som så trofast titter innom meg, dere som tilfeldigvis ramler innom, og ellers alle venner og bekjente. 

Mvh Janna11 kommentarer:

 1. Utrolig koselig at du er begynt å blogge igjen,og at du har de t bra:) Kjenner deg ikke,men har vært bekymret når jeg har vært innom bloggen din,og det ikke har vært aktivitet.Det var kjempe hyggelig å se at du va r tilbake.Ønsker deg alt godt,og en riktig god påske :) Gleder meg til blogg innlegg hær,og på jannas mat Kos deg med dine:)

  SvarSlett
 2. Så godt å høre fra deg..og ikke minst høre at du har det bra!
  Skjønner året har vært "innholdsrikt" på det meste, så derfor godt at vår og sommer og gode tider står for tur.
  Her er det bypåske med mange gjøremål, greit det også, og i dag skinner sola, og det gir meg litt vårfølelse trass i snøen som ligger godt;)
  Ønsker deg og dine ei trivelig påskeuke!! Klemmer fra mæ;)

  SvarSlett
 3. Hei Janne!! Godt å høre du har det bra, og begynner å blogge litt igjen. Alltid koselig å lese hva du skriver, og kjempeartig med bilder i ny og nè. Her har vi heldigvis ikke snø, nydelig solskinn, men her er utrolig kaldt. Kommer du bare litt i skyggen, er det bitende, ihvertfall når det blåser. En riktig god påske ønskes deg og dine. Påskeklem fra May Britt.

  SvarSlett
 4. Veldig hyggelig å høre fra deg igjen.

  SvarSlett
 5. Trivelig at du blogger igjen, Janne! Er nok mange som har savnet å høre nytt fra din kant. Glad for at du er på beina igjen. Håper du får en koselig påske, og at du snart får besøk av dine hjerter "over there". Klem fra Eva Annie :-)

  SvarSlett
 6. Dejligt at du er startet på arbejde Janna, held og lykke med eksamen når den tid kommer, bloggen løber ingen steder.
  Jeg glæder mig til at høre igen, når overskuddet til at blogge igen viser sig.
  God Søndag.

  SvarSlett
 7. Kære Janna. Det gjorde godt at høre fra dig igen. Jeg er glad for at læse, at det går mod forår for dig, at du er begyndt at arbejde igen og i det hele taget. Har tænkt på dig vældig ofte og troet på, at du kom igen. Men. Det skal naturligvis være, når du har lysten og overskuddet. Den slags er også "hjertearbejde".

  Ønsker dig og dine en fin påske med mange gode øjeblikke. Vinter eller forår, når vi er sammen, hygger os og skaber gode minder, så betyder vejr og vind i grunden ikke så meget. Det er, hvad vi gør det til!

  Stor klem fra mig og god påske!

  SvarSlett
 8. Kjære Janna. Godt at du kom tilbake en liten tur. Ønsker deg alt godt med eksamener og alt du strever med nå, og ser frem til at du kommer tilbake med din fine og spesielle måte å se verden på. God påske fra Sissel

  SvarSlett
 9. Hei Janna, det var hyggelige ord å få..og betryggende.

  Lykke til på veien helt tilbake, og jeg gleder meg til nye og inspirerende innlegg!

  Mvh
  Astrid

  SvarSlett
 10. Kjære deg!
  Så godt å være her igjen, hos deg og lese det du skriver.
  Ser at du også har vært borte fra bloggeland, nå er vi altså tilbale begge to.
  Håper å kunne både gi og få i møte med deg, slik det var sist.

  God klem.
  Eirin

  SvarSlett
 11. Så godt å se at du er tilbake igjen! Ønsker deg en herlig vår med mange varme og fine soldager.

  SvarSlett